Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 152
Vis tilbud
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (92)
Filtrer anmeldelser
92 resultater
Vurdering fra reisende
19
26
33
9
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
19
26
33
9
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 92 anmeldelser
Anmeldt 28. oktober 2018

Vi var her en natt. Hotellet ligger greit til ved innkjøringen til Halden fra E6. Det er en passe stor parkering foran hotellet med muligheter for parkering tvers over veien for hotellet. Vi ble tatt i mot av en hyggelig betjening. Rommet vårt var et dobbeltrom med to enkeltsenger. Rommet var stort og fint, pluss for kjøleskap og fravær av vegg til veggteppe. Et minus var at luften som kom ut av ventilasjonen var veldig kald, og vi fant ingen måte å justere dette på. Vi spiste på kvelden på buffeen som er inkludert. Her var det god mat, suppen var toppers. Frokostbuffeen dagen etter var litt sparsomlig i utvalget, men funket helt greit for min del. Hotellet ser ut til å ha bli pusset opp både på fellesarealer og rom. Det bærer preg av å være gammelt, men er et helt greit og billig alternativ for overnatting i Halden.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CamillaM617, General Manager på Clarion Collection Hotel Park Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. januar 2019

Hei. Takk for din gode tilbakemelding. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Fine rom, kjempe service og god mat! Var enda kaffe på ettermiddag med vinerbrød samt varmrett buffet gratis dagen vi sjekket inn uten tillegg i pris for rom med frukost! Rent og ryddig i fredelige omgivelser Kan absolutt annnefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, PerS1194
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CamillaM617, Manager på Clarion Collection Hotel Park Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2019

Hei. Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Så godt å høre at dere hadde det bra her hos oss. Vi håper å ha dere som våre gjester igjen. Ta gjerne kontakt med oss direkte for booking av rom. Velkommen tilbake. Med vennlig hilsen Camilla, hotellsjef.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Noe eldre hotell i ytterkant av sentrum.
Greie rom. Positivt at det er tregulv og ikke tepper på rommene.
Ganske gode senger.
Frokosten var noe enklere enn ønskelig, utvalget av pålegg var begrenset.
Betjeningen er hyggelig.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 944vidars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CamillaM617, Manager på Clarion Collection Hotel Park Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2019

Hei. Takk for veldig god tilbakemelding. Vi tar det til og ser om det er noe vi kan gjøre for at gjestene våre skal få en bedre frokostopplevelse og en enda bedre start på dagen.
Vi håper å se deg som gjest her hos oss igjen. Ta gjerne kontakt med oss direkte for booking av rom. Velkommen tilbake.
Med vennlig hilsen Camilla, hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Rommet var veldig rent men veldig lite til to voksene og to 11åringer. Det som var et stort minus var varmen på rommet. Ingen form for ventilasjon. Og med 4 mennesker på 8 kvadrat ble det i varmeste laget. Frokosten var helt grei.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, unniliser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Har bodd her flere ganger, og det er perfekt for mitt behov. Rent rom uten tepper. Det er allergivennlig. Frokosten er bra, og det er ett lite kjøleskap på rommet. Noe som er mangelvare på de fleste hotell i dag. Servicen på hotellet er også bra. Kort avstand til Strømstad og shopping. Flotte turområder rundt festningen. Rommene har i tillegg badekar. Lite å klage over. Jeg trives på dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 294mettel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser