Lars E
57.5 km fra Clarion Collection Hotel Park Halden
23.9 km fra Clarion Collection Hotel Park Halden
Se flere hoteller i Halden
Anmeldt 15. januar 2023 via mobile enheter

Flott hotell med gåavstand fra togstasjon. Det er bussholdeplass rett ved hotellet. Vi var heldige og fikk oppgradert rom. Deilig frokost og kveldsmat med rikelig med mat ved hvert måltid. Deilig kake til fika lørdag. Kaffe og te tilgjengelig hele tiden. Jeg var litt bekymret etter lesing av tidligere anmeldelser. Så hotellet tar gjestene på alvor. Det finnes både badstue og treningsrom. Ved avreise er det bare å legge romnøkkel i kassa om man ikke har noe ubetalt. Ser at det er effektivt, men savner likevel å ta avskjed.

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, grybirk
Linda Einarsrud, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Park Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2023

Kjäre Gry,

Tusen takk for flott feedback!

Så hyggelig å höre at dere hadde ett fint opphold hos oss og i Halden.

Vi önsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 19. september 2022

Hotellet minner om de billige hotellene i Polen for ti år siden. Grå korridorer med grå dører. Slitt gulvteppe i resepsjon og korridorer. Utslitt parkett i spiseområdet. Blanding av nye og gamle lamper og møbler. Rommene har laminat på gulv og beige vegger. Badet er 1,5m2.
Men, de har rent sengetøy, helt ok frokost og beliggenhet.
Ikke hva en forventer av ett hotell i Clarion kjeden.

Dato for oppholdet: september 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, asbjornrodland
Camilla Mollestad, General Manager på Clarion Collection Hotel Park Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2022

Takk for at du valgte å bo hos oss. Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Dessverre så kan vi ikke gjøre noe med hverken størrelsen på badene eller teppet i gangene, da det ble lagt helt nytt i 2017. Teppet er av god kvalitet, så det vil holde i mange år til. Godt å lese at du var fornøyd med både frokost og beliggenhet.
Takk igjen for at du har gitt oss innspill på hva du mener må til for at vi skal bli bedre.
Ha en strålende dag videre og du er alltid velkommen igjen som gjest her hos oss.

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Skuffende opphold. Kom 30 min før kveldsbuffeet stengte. Lite mat. Ingen vann. Bordene i restauranten er ikke ryddet. Det ser ut som et dass her. Frekk og uhøflig betjening som sier "jeg bare jobber her". Utrolig lavt servicenivå!

ELENDIG!

(Hyggelig resepsjon)

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Mr_Correct
Linda Einarsrud, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Park Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2022

Kjäre gjest,

Takk for en direkte og konkret tilbakemelding. Leit å lese at dere har gjort en dårlig opplevelse hos oss.
Det er ikke slik vi jobber for at det skal være, jeg beklager dette.

Jeg er veldig takknemlig for din detaljerte beskrivelse av serviceopplevelsen, dette er gull verd for oss.

I viten om at vi hele tiden jobber for den alle beste gjesteopplevelsen, og med tilbakemeldinger likt som denne fra dere løpende kan løfte oppmerksomhet og fokus mot sårbarheter og svikt, håper jeg at vi en gang i fremtiden likevel vil få sjansen til å gi dere en god og avslappende hotellopplevelse. Send meg gjerne en mail på linda@stromstadspa.se.

Anmeldt 26. mai 2022 via mobile enheter

Grei parkering med hotellet, kort vei til Sverige, og rommet er fint. Ekstra pluss for såper fra Rituals på badet.

Savner bedre renhold, støv flere steder som renholderne tydeligvis ikke tenker på.

Minibarkjøleskap fungerte ikke, som vr dumt da jeg ønsker å holde drikken kald.

Dynen var for tykk (varm) for min smak.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Ronny Ranestad L
Linda Einarsrud, Hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Park Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2022

Kjäre Ronny,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å svare på vår gjeste undersøkelse.

Det gleder oss at du hadde et fint opphold hos oss i Halden!

Alt utstyr på rommet skal fungere og renholdet skal väre på ett mye höyere nivå enn
du opplevde, jeg beklager dette og må si tusen takk for at du sier fra slik at vi kan forbedre våre kontrollrutiner
för innsjekking.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss!

Anmeldt 21. november 2021 via mobile enheter

Fredelig beliggende og en liten spasertur unna sentrum. Godt med parkering og enkel lading av elbil. Grei standard på rom. Be om rom bort fra veien , kan være støy der på virkedager!?
Hyggelig personale , vanlig frokostbuffet, kveldsmaten var litt bedre enn hva normalt er.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, mulrik
Linda Einarsrud, Ägare på Clarion Collection Hotel Park Halden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2022

Kjäre gjest,

Tusen takk for flott feedback!

Så hyggelig å höre at dere hadde ett fint opphold hos oss og i Halden.

Vi önsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss!