Impulstur til Østfold med overnatting på hotell ledet oss til Fredriksten hotell. Vi hadde gått gjennom forskjellige hotell i Østfold og er nå i ettertid sikre på at vi valgte riktig med Fredriksten. Vi hadde reservert et Twin room i en stille del av hotellet og det var akkurat det vi fikk. Hyggelig dame i resepsjonen og etter å ha testa rommet gikk vi ned for å sjekke menyen på hotellets restaurant. Vanligvis går vi for å prøve et av byens spisesteder, men vi var sultne og ikke i humør til å dra på leiting. Riktig valg. Det ble laks til middag for meg og husets burger for min partner. Alt klaffa med begges retter. Absolutt verdt pengene. Utrolig hyggelig personale også i restauranten.
Etter en liten tur opp til festningen (et faktisk steinkast unna) gikk vi på rommet for kvelden og kunne konstatere at sengene var gode. Er det billige jysk-rammesenger med gode Jensen-madrasser?? Lurt!
Vi sov ganske greit gjennom natten og ble veldig fornøyd med frokosten. Her har de presentert lokale produsenter av blant annet spekemat, og tilbyr eggerøre, bacon, laks, brød, rundstykker, müsli, juice...ja, det du ønsker deg egentlig. Også her mange gode smaker og hyggelig stemning.
Ett minutt på tolv sto vi klare til å sjekke ut og for fjerde gang møtte vi på hyggelige og imøtekommende ansatte. Det er et triks i seg selv, å være hyggelig mot gjester og kunder uten at det virker som noe man må skru på.
Jeg håper absolutt vi kommer tilbake. Vi er sære på hver vår måte begge to og her fant vi ingenting å klage på. Skulle det være noe så knaka døra på badet littegrann. Men seriøst...da prøver du virkelig å finne noe å klage på.
Det var ikke umiddelbart lett å se skilt som viste hvor inngang/resepsjon var. Dette kunne man kanskje ha fikset. Kanskje.