Vi bodde på et stort familierom, men det positive stopper der. Vi hadde null utsikt, så rett i et tak (hotellet reklamerer med flott utsikt). Rommet var stusselig og kaldt, svart og hvit stripete tapet og svarte gardiner. Ikke noe interiør/styling for å gjøre rommet hyggelig. Sofaen var ikke god å sitte i, ekkelt stoff som stakk i tillegg til å være møkkete, flekker overalt og vi fant søppel og ølkorker i den. Dobbelsengen var heller ikke ren, der fant vi flere snusposer bak madrassen mot sengegavlen. Overmadrassen på den ene enkeltsengen var også møkkete - stor gul flekk. Dyene og putene virket som siste rest. Ingen hadde like puter eller dyner - gamle gule fiberputer som bare var klumper og blytunge fiberdyner. Absolutt ingen luksus altså!
Vi betalte 350 kr for reiseseng til baby, men den manglet madrass, pute, putevar og dynetrekk.
Det var nesten ikke vanntrykk i dusjen.
Frokosten var bra, men de var tomme for brød 90 minutter før frokosten var ferdig. Ingen ryddet av bordene underveis.
Vi våknet til et forferdelig bråk om nettene som kom fra under rommet vårt, hørtes ut som om noen sto og hamret og banket i veggene. Så da ble det to timer uten søvn hver natt. Ikke hyggelig!
Vi betale ganske mye for oppholdet vårt på dette hotellet, men det svarte absolutt ikke til forventningene våre. Forventet en hyggelig atmosfære, men det opplevde vi dessverre ikke.