650KarinB
Fornebu, Norge
Anmeldelse av Fredriksten Hotell
4,0 av 5 boblerAnmeldt 13. aug. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2024
Romtips: For å få rom med utsikt må man velge superior
0.5 km fra Fredriksten Hotell
28.0 km fra Fredriksten Hotell
57.2 km fra Fredriksten Hotell
Se flere hoteller i Halden
Anmeldt 12. august 2024

Fantastisk beliggenhet, gode senger, rent og pent. Fint uteområde og stor parkering. Veldig hyggelig og serviceminded personale. Vi var også en vennegjeng som spiste middag på kvelden, og maten var fantastisk god! Kanskje burde det vært litt ekstra personale i resepsjonen ved innsjekking, spesielt når det er fullt hotell. Leselamper ved sengene er et savn.

Romtips: Leser du på sengen - ta med leselys :-)
Takk, Elin L
Anmeldt 8. august 2024 via mobile enheter

Vi bodde på et stort familierom, men det positive stopper der. Vi hadde null utsikt, så rett i et tak (hotellet reklamerer med flott utsikt). Rommet var stusselig og kaldt, svart og hvit stripete tapet og svarte gardiner. Ikke noe interiør/styling for å gjøre rommet hyggelig. Sofaen var ikke god å sitte i, ekkelt stoff som stakk i tillegg til å være møkkete, flekker overalt og vi fant søppel og ølkorker i den. Dobbelsengen var heller ikke ren, der fant vi flere snusposer bak madrassen mot sengegavlen. Overmadrassen på den ene enkeltsengen var også møkkete - stor gul flekk. Dyene og putene virket som siste rest. Ingen hadde like puter eller dyner - gamle gule fiberputer som bare var klumper og blytunge fiberdyner. Absolutt ingen luksus altså!

Vi betalte 350 kr for reiseseng til baby, men den manglet madrass, pute, putevar og dynetrekk.

Det var nesten ikke vanntrykk i dusjen.

Frokosten var bra, men de var tomme for brød 90 minutter før frokosten var ferdig. Ingen ryddet av bordene underveis.

Vi våknet til et forferdelig bråk om nettene som kom fra under rommet vårt, hørtes ut som om noen sto og hamret og banket i veggene. Så da ble det to timer uten søvn hver natt. Ikke hyggelig!

Vi betale ganske mye for oppholdet vårt på dette hotellet, men det svarte absolutt ikke til forventningene våre. Forventet en hyggelig atmosfære, men det opplevde vi dessverre ikke.

Takk, anne c
Anmeldt 4. august 2024

Utsikten var veldig fin! Hyggelig, stille og rolig å sitte ute i aftensolen / kveldsolen.
God frokost med godt utvalg. Middagen på kvelden var veldig bra.
Gode parkeringsmuligheter. Hyggelig og imøtekommende service.
Stille og rolig hotell.

Romtips: Utsikten var veldig fin! Kort spasertur til festningen. Stille og rolig utenfor bykjernen.
Takk, Marktann
Anmeldt 28. juli 2024 via mobile enheter

Hotellet ligger fint til så man får utsikt over Halden ig innseglinga til byen. Kort vei å gå både til festningen og til Halden sentrum, og en kort kjøretur til Sverige. Hotellet satser på kortreist og økologisk mat, og får det til å smake svært godt. Den historiske bygningsmassen og nærheten til Fredriksten festning bidrar til å gi en spennende atmosfære.

Takk, ingunnmgd
Anmeldt 22. juli 2024 via mobile enheter

Hyggelig velkomst i resepsjonen. Små rom, men rent og pent og mer enn nok til en god natts søvn i deilig myk seng. Romslig dusj med en dusjvegg som faktisk holder vannet inne i dusjsonen. Fantastisk god frokost med mye økologisk og hjemmelaget mat og pålegg. Trivelig uteområde med jacuzzi og sitteområde.

Takk, Siri K