Flott utsikt i fint vær. Her ble får man godt innblikk i hvordan grensen mellom Norge/Sverige ble... les mer
En spaserer lett opp på 15 min fra byen.. Gir en fantastisk utsikt utover by og sjø. Turistkiosk og... les mer
Dette stedet må man bare ta innover seg. Så mange stier å gå. Det er fint for både store og små. Mange arrangementer i løpet av året også. Flott sted.
Hvert år i begynnelsen av august går Grenserittet av stabelen. Dette er et av Norges største sykkelritt for terrengsykling og starter i Strømstad. Det er målgang etter ca 8 mil gjennom skogen fra Sverige og inni Norge og til Fredriksten festning.
For barna er det ritt dagen før hovedrittet med både start og mål foran kroa på Festningen.
Løypa for ungene er publikumsvennlig og delt inn i lengde etter alder. Her kan du heie ungene frem og her stiller både barn med sin vanlige sykkel og de som er i Norges eliten.
Kjempefint, for både store og små. Lekepark, grillmuligheter, aking, på vinteren... ja, må bare bare oppleves,masse flott historie
Besøkte sted en regnfull septemberdag. Vi var en gruppe som hadde en omvisning i muset. Det var meget interessant. Muset er nå viet at det er 300 år sien Karl XII døde under beleiring av festningen.
Ellers er det mye informasjon om 1814 og 1905
Var på pensjonisttur til Fredriksten Festning.Hadde en flott omvisning og foredrag av interessant og kunnskapsrik guide.Kan anbefales for historieintereserte.
Her bør alle besøkende til Halden avlegge et besøk.
Historier gjennom mange hundre år finner vi bak murene.