Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Tur i nydelig høstvær

Utrolig vakkert og spennende sted. Flott sted å gå tur før å oppleve historien til festningen. Mye... les mer

Anmeldt 1 uke siden
sirenlill
,
Loen, Norge
via mobile enheter
Utsikt, historie og spennende utforsking

Et velstelt område med masse historie og forskjellige rom man kan utforske. Man kan slå av mye tid... les mer

Anmeldt 5. august 2021
selmashilleren
,
Lillehammer, Norge
via mobile enheter
Les alle 309 anmeldelsene
  
Anmeldelser (309)
Filtrer anmeldelser
309 resultater
Vurdering fra reisende
216
78
15
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
216
78
15
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 309 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Reiste litt uforberedt til Halden og tenkte vi skulle stoppe på festningen. Det er den tredje i sommer og mente vi hadde en viss peiling på hva vi skulle se. Festningen troner over Halden med forsvarsverk så omfangsrike at jeg ble "månebedotten" igjen dvs målløs og gapende munn fantastisk anlegg som er åpent stort sett over alt. Bra med skilting omkring forklarte litt hva de enkelte bygninger og konstruksjoner var til. Lærte mye Norges-historie, glemt fra skoletiden på nytt.

Tar turen igjen til neste år, da litt bedre forberedt og med bedre reisetid - for et flott sted.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Et must når man er i Halden. Gode parkeringsmuligheter. God turistinformasjon med mulighet for å kjøpe souvenirer. Museet ligger inne på festningsområdet. Toaletter tilgjengelig. Utfordrende for Rullestolbrukere.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Festningen ser imponerende ut nede fra byen. Vel oppe er det et fint parkanlegg på baksiden, og spennende å gå rundt inne- og oppe på festningen. Mye historisk sus over det hele. God utsikt er det naturligvis over store områder rund festningen. Et fint stykke Norge rundt der, og Halden er en hyggelig by.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Dette er en attraksjon å få med seg i Halden. Fin spasertur fra sentrum eller ta bilen opp. Plaketter på flere språk gir god informasjon. Flott utsikt over Halden. Flere spisesteder. Stolpejakt er også en mulighet.

Dato for opplevelse: mai 2020
2  Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

En flott opplevelse å gå rundt i området og kikke. Opplysende skilt på veggene gjør at en får vite mye om historien rundt festningen. Fantastisk utsikt. Litt skummelt med alle de høye usikrede kantene, her måtte hvertfall han på 3 holde mamma i hånda.

Dato for opplevelse: oktober 2019
3  Takk, gunhildr2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser