Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Historisk sted for Norge

Flott utsikt i fint vær. Her ble får man godt innblikk i hvordan grensen mellom Norge/Sverige ble... les mer

Anmeldt 11. august 2023
E3669UPdanj
,
Nøtterøy, Norge
via mobile enheter
Flott utsikt og mye historie

En spaserer lett opp på 15 min fra byen.. Gir en fantastisk utsikt utover by og sjø. Turistkiosk og... les mer

Anmeldt 27. juli 2022
exxin
,
Oslob, Filippinene
Les alle 321 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (321)
Filtrer anmeldelser
321 resultater
Vurdering fra reisende
222
81
17
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
222
81
17
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 321 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

En historisk opplevelse, flott rundtur med venner. Mange gode opplevelser og innføring i historien. Vi har stor kost oss og kommer gjerne tilbake en gang.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, 917evad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Synd vi var utenfor sesong. Et fantastisk sted med mye historie. Egnet for både opplevelser og som sted for en søndagstur.

Dato for opplevelse: oktober 2020
1  Takk, Elisabethakaasa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Fredriksten er Haldens skyline. Romslig parkeringsplass. Gratis adgang. Flott utsikt. Flere spisesteder. Verdt et besøk

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Reiste litt uforberedt til Halden og tenkte vi skulle stoppe på festningen. Det er den tredje i sommer og mente vi hadde en viss peiling på hva vi skulle se. Festningen troner over Halden med forsvarsverk så omfangsrike at jeg ble "månebedotten" igjen 😂 dvs målløs og gapende munn 😂 fantastisk anlegg som er åpent stort sett over alt. Bra med skilting omkring forklarte litt hva de enkelte bygninger og konstruksjoner var til. Lærte mye Norges-historie, glemt fra skoletiden på nytt.

Tar turen igjen til neste år, da litt bedre forberedt og med bedre reisetid - for et flott sted.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Et must når man er i Halden. Gode parkeringsmuligheter. God turistinformasjon med mulighet for å kjøpe souvenirer. Museet ligger inne på festningsområdet. Toaletter tilgjengelig. Utfordrende for Rullestolbrukere.

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser