Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat!”
Anmeldelse av Polly's Tearoom AS

Polly's Tearoom AS
Vurdert som nr. 3 av 41 Restauranter i Halden
Kjøkken: Fransk, Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Et hyggelig sted med god atmosfære. Deilig hjemmelaget mat. Kakene er helt nydelige, og de ansatte er serviceinnstilte.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 89idag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (82)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 82 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære, god og delikat mat og trivelig vertskap. Man føler seg velkommen og ser fram til neste besøk

Dato for besøk: juni 2018
Takk, TrineE113
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Spiste fantastisk lunsj her. Lokalet er veldig fint og stilfullt innredet. Servicen var veldig bra og fleksibel! De lagde til og med noe som ikke var på menyen. Og maten var kjempegod! Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juni 2018
Takk, leonhardh532
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2018 via mobile enheter

Var innom Pollys for en rask lunch med en kunde. Veldig god stemning, knallbra bakgård og knakende god mat. Anbefaler på det varmeste nykommeren på menyen - cæsarsalaten!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Halden2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2018

Et herlig lite sted, bare gamle möbler , stoler, få plasser, deilig kaffe og kaker, midt i gågaten og utsikt mot pavlijongen i Halden park.. Lekeplass rett på andre siden av gågaten. Og det beste er ingen biler... Absolutt verdt et besök, kjennes som man går inn i en annen tidsepoke. Barna vill elske dette stedet. Vegg i vegg er en interörbutikk med masse kule saker

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, herbjörn f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Polly's Tearoom AS, så også på

 

Har du vært i Polly's Tearoom AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din