“Ikke fornøyde”

Kjøkken: Italiensk
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Skuffet over pasta og pizzaene. Pizzabunnen var rå og smakte vann. Pastaen var veldig tørr (carbonara)

Ble et dyrt måltid som vi ikke var fornøyde
Med dessverre.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 897stinee
Elena M, Proprietario på Trattoria Da Ernesto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2022

Hei,
Det er synd å høre at du har ikke hatt en bra opplevelse hos oss. Vi kan ikke huske at vi har fått noen klaging denne dagen da du spiste hos oss, og vi har ikke servert noen pizza som ikke var stekt. Carbonara, laget på den ordentlige italienske måten, skal ikke være suppete, men den skal være ganske tørr. På italiensk sier man "pastasciutta" som betyr tørr pasta, fordi det er slik pasta skal være. Vi har i tillegg fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder om maten denne dagen. Du kunne i tillegg ha sagt i fra til en av våre servitører om at pizzaen var rå og hvis det hadde vist seg at den var det, ville vi selfølgelig laget en ny pizza til deg.
Med vennelig hilsen
Trattoria da Ernesto

Anmeldt 18. april 2022 via mobile enheter

Det er alltid hyggelig å gå ut å spise en kveld. Denne kvelden valgte vi pizza, og da var valget enkelt. Italiensk pizza på sitt beste og veldig hyggelige og serviceinnstilte servitører. Alt var meget bra.

Dato for besøk: april 2022
Takk, hobbykokken
Anmeldt 16. desember 2021

Bestilte Porchetta, fikk noe tynne slintrer av noe røkt/kokt skinke, helt forferdelig. I tillegg ble vi oversett av personale, og måtte be om å få betale 3!! ganger. Styr unna

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 169pettere
Elena M, Proprietario på Trattoria Da Ernesto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2021

kjære 169pettere, det er synd å høre at du valgt å spise på en italiesnk restaurant uten å ha noe kunnskap om italiensk mat, alle våre retter er laget på en ekte italiensk måte, hvis du forventa å få servert noe mer norsk så valgt du feil restauranten. Vi tviler på at du måtte be om å få betale 3 ganger fordi i den siste perioden har vi hatt mer personale enn det vi trengte, slik at alle våre kunder kunne få en bra opplevelse.
Mvh Trattoria da Ernesto

Anmeldt 13. september 2021 via mobile enheter

Flott mottakelse, kjempe service, flinke servitører og kjempegod mat! Her følte vi oss virkelig velkomne! Anbefaler denne restauranten et besøk! Vi kommer gjerne tilbake hit!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Meander63072913005
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Travel dag med mange gjester. Hyggelig betjening som gjorde så godt hun kunne. Men helt ordinær pizza. Kjedelig dessert meny.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Resepsjonisten

Reisende som så på Trattoria Da Ernesto, så også på

Har du vært i Trattoria Da Ernesto? Del dine erfaringer!