Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra, til tross for maten”
Anmeldelse av Hotel Alexandra

Hotel Alexandra
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Loen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Gode intensjoner om fast meny, men maten svarte ikke til forventningene, men til veikrostandard. Service, spa og det meste andre var svært bra. Hotell: 4 * Mat: 1 *

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hedvign2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 51 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Flott high-end hotell som byr på det meste. Fint utgangspunkt for aktiviteter utenfor hotellet. Har et fint bassengområde, med boblebad både innen- og utendørs! spaavdeling som har en rikholdig meny. Hyggelig betjening, ikke alle snakker norsk. Fin atmosfære! God mat!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 879sveinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestilte rom på Loen Alexandra, med middag i restauranten.
Maten i restauranten var av en kvalitet så dårlig at jeg knapt nok har sett maken.
Trist at man på et slikt sted skal få servert så dårlig mat.
Retter min takk til resepsjonen som ga oss et rom med terasse, slik at vi kunne tilbringe kvelden ute.
Takk også til den svenske bartenderen, som ikke bare var hyggelig, men også serverte de beste drinker, og kom med gode forslag på vin.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Testteam_no
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019

Middagsbuffen var slik du forventer på et vanlig hotell. Synes ikke dette hever seg i forhold til en gjennomsniitsvurdering. Hotellet var en opptur - middagen en nedtur. Når du itillegg må vente ganske lenge på å få bestilt drikke, er totalen negativ.

Dato for besøk: august 2019
Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Flott, klassisk hotel med alle fasiliteter. Beste norske hotellet jeg har besøkt. Fine uteområder med basseng. God og rikholdig frokostbuffet. Samme med middagen på kvelden. Dit reiser vi gjerne tilbake på tross av at det er dyrt.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Aslevatn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hotel Alexandra, så også på

 

Har du vært i Hotel Alexandra? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din