Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Turistmaskin i Loen”
Anmeldelse av Hotel Alexandra

Hotel Alexandra
Vurdert som nr. 2 av 5 Restauranter i Loen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2021

Her besto middagen av en buffet a la Danskebåten. Mange, men lite spennende varme og kalde retter, og dessertbord med puddinger og gele i flere farger. Gjestene sto i kø foran hvert bord og serveringsbestikket ble berørt av alle. Hva med smittevern?

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, maja55Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 54 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet er gjennomført flott. Meget hyggelig betjening, flotte rom med gode senger og de serverer meget god mat. Beliggenheten er topp og det er mange tilbud til hotellets gjester. Blir garantert en tur tilbake til dette hotellet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, jolleAremark
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig og effektiv innsjekk til tross for tidlig ankomst. Savner mulighet for å kunne lage kaffe eller te på rommet.

Badebassenget og området rundt var ryddig og rent. Mye støy rundt bassenget fra lekende barn, hvis du vil være sikker på fred og ro er nok Spa-avdelingen bedre.

Bra grillbuffét med rolig og god stemning.
Folksomt på frokostbuffeten, smittevernstiltak i form av sporadiske sprit-dispensere og plasthansker.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Mgnorm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2020 via mobile enheter

Vi måtte utsette turen hit til høstferien pga uforutsette ting. Men var heldig m været de dagene vi var der. Deilig stort rom. Men skulle ønske det var mulighet for å få rom m sjøutsikt selv om vi har m hund. Dette hotellet har fulgt meg i oppveksten med mange gode minner. Elsker buffeen på kvelden. God service. Gode drinker i baren etter middag. Deilig badeområde. Gøy når paragliderene flyr over oss i bassenget. Litt skuffet over spa behandlingen.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2020

Dyreste hotellet vi har bodd på.Det som var bra og best var spa-og massasjebehandl.
Bestilte tid for middag,Kl.1900 i 2 dager.Servitør tok opp best.først e.1/2 time.Ventet ytterligere 1/2 time på mat.Hovedrett var kald og liten rett.Kun 2 valgmuligheter:1 kjøttrett el.fiskerett.Dessert var frossen.Kun 3-retters som valgmulighet.Ingen ALA carte.Barbesøk var en tragedie.Fikk noe helt annet enn hva vi bestilte.Takk for i kveld!!
Service og kundebehandling elendig.En del av personalet skjønner verken norsk el.engelsk.
Tvilsomt om vi kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Norgesturist2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hotel Alexandra, så også på

 

Har du vært i Hotel Alexandra? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.