“Bra, men været er viktig”
Anmeldelse av Hoven Restaurant

Hoven Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Loen
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kul restaurant med en utsikt få kan slå. God mat, forholdsvis god service, men moroa koster. Anbefales, men viktig å finne en dag med godt vær!

2  Takk, herjehh

Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk utsikt, og flotte plasser å sitte ute. Hyggelige ansatte, men dessverre har vi aldri opplevd så mye rot med bestillingene noe sted. Mange måtte vente i over en time på enkle retter som hamburger med pommes frites. Andre ved samme bord som oss opplevde å få kalde hamburgere etter å ha ventet i 70 minutter på maten. Maten var helt grei, men slettes ikke mer! Ta gjerne turen til Hoven, DET anbefales, men spis andre steder...

2  Takk, Oddie99
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Utsikten er helt upåklagelig, og de som jobber her er veldig hyggelige. Dessverre er maten under middels. Vi fikk en altfor salt gryte, og ingen kompensasjon for denne. Lite folk tilgjengelig, og etter å ha sittet 40 minutter uten å se noen måtte vi hente folk i baren for å få betale. Vil nok ikke dra tilbake hit.

Takk, carinake1
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, god vin og hyggelige servitører med godt humør. Prisen var også helt ok. Utsikten er fantastisk. Smart å booke bord på forhånd.

Takk, K3399JKsaras
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Eg bestillte hjortegryte, sambuaren min laks. Maten var god, men me hadde større forhåpninger med tanke på prisen, det manglet særpreg etter min meining. Men svært flott utsikt og veldig trivleg personell.

Takk, vetlejohre

Reisende som så på Hoven Restaurant, så også på

Har du vært i Hoven Restaurant? Del dine erfaringer!