“Som forventet etter å ha lest her...”
Anmeldelse av Hoven Restaurant

Hoven Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 5 Restauranter i Loen
Anmeldt 26. juli 2021

Vi bestilte en hovenburger, vegetarburger, pizza med ananas og skinke og torskefilet. Burgerne var gode, men de var litt vel kjipe med toppingen... Syltet rødløk var nesten ikke å se. Også lite rause med tilhørende saus (ketchup/aioli). Søtpotetchipsene var bedre enn pommes frittes. Vegetarburgeren av sopp og grønnsaker kan anbefales som et kjøttfritt alternativ. Pizzaen var grei og «enkel», men ikke det beste vi har vært borti. Torsken ble sendt tilbake fordi den ikke var godt nok stekt, men var bra på forsøk nr2. Pga rå fisk fikk vi tilbud om gratis svart kaffe (uten melk) etter måltider.

Generelt ganske stive priser der 0,3L brus koster like mye som samme mengde vann (68kr...). Billettprisene opp hadde allerede kostet mye. Til tross for dette er det kanskje det bedre stedet å spise i Loen, hvis man ikke drar til Stryn... Veldig fin utsikt og mange ledige plasser da vi besøkte.

Takk, emma-200321

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

En flott restaurant med god mat og ikke minst en fantastisk utsikt. Betjeningen var hyggelig og opptatt at vi hadde det bra og at maten var god. Vi hadde bord helt nede ved vinduene og det var utrolig fint å sitte der med god mat og en god falske vin. Anbefales.

Takk, jolleAremark
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Vi så frem til et måltid med en fantastisk utsikt men må si vi ble skuffet. Burgerne og chips var iskalde og betjeningen var ikke imøtekommende samt fulgte ikke opp. Fikk ny mat som skulle være veldig varm, men var ikke mer enn lunken. Prisprofil og opplevd kvalitet stod ikke i stil i dette tilfellet. Vi var et følge på seks og når fem får kald mat er det noe feil. Stort potensiale men må nok bruke mer tid på opplæring av ansatte og oppfølging av kunder. Lykke til videre og når dere fikser dette kommer vi tilbake, rammene rundt er storslåtte og anlegget er fantastisk 😉

Dato for besøk: juni 2021
Takk, toree992
Anmeldt 24. juli 2021

På gjennomreise fra Trondheim til Bergen valgte vi overnatting nær Loen og middag på Hoven. Vi bestilte bord i god tid og fikk bord ved vinduet. Smakfull mat, god service og finn opplevelse.

1  Takk, Fahlvik
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Deilig mat etter fjelltur. Burger og pizza samt iskald drikke. Hyggelig betjening og god service. Fantastisk utsikt fra alle bord

Takk, Guttap

Reisende som så på Hoven Restaurant, så også på

Har du vært i Hoven Restaurant? Del dine erfaringer!