Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 19:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Opllevelse

Masse sommerfugler i magen før start, men det var ikke farlig. En flott tur, i en rolig vogn, med... les mer

Anmeldt 28. august 2022
Ann_KristinNorway
,
Molde, Norge
Høyt opp

Vi passerte Loen, og stoppet opp ved Loen Skylift. Det var fint vær, så vi bestemte oss for å prøve... les mer

Anmeldt 22. august 2021
AndersZorn
,
Stord, Norge
via mobile enheter
Les alle 426 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (426)
Filtrer anmeldelser
426 resultater
Vurdering fra reisende
315
86
7
8
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
315
86
7
8
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 426 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2020

Angrer ikke på denne turen selv om prisen var noe høy. Vi fikk en fin oppsummering på vei opp - tok bare 5 min og utsikten var fantastisk, Norge på sitt fineste. Gode smittevernregler.

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, Eva B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020

Behagelig tur/retur med skyliften opp til Hoven. Vi fikk en blanding av værtyper fra sol og varme til regn og kulde, slik sett fikk vi opplevd skyliften og Hoven i all slags vær.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Obotty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to vaksne og ein tenåring som tok Skyliften opp kl 15:00, torsdag 25.06.20. Den unge mannen som følgde vogna var tydeligvis veldig trøtt, det var så vidt han orka å svare på spørsmål fra folk om bord. Han fortalte at han hadde jobba der noen (3?) år, og var lei av jobben sin. Den totale opplevelsen blir ikkje så bra når verten ikkje viser meir stolthet og glede over jobben sin. Folk har gjerne kjørt halve landet for å komme hit, og mottar ikke et «velkommen om bord», en gang.
Vi tok 4-banen ned igjen, og der var det en riktig så bra vognvert! Han sprita og tørka av alle flater før vi gikk ombord, og ønskte oss velkommen! Han guida oss nedover med Via Ferrata, og ønskte oss god tur videre når vi kom ned. Veldig kjekt! Alt i alt ein flott tur, nydeleg utsikt på toppen, så denne turen anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, etnebu123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

På vår rundreise i Sør-Norge i bobil, sto Loen på reisekartet. En av aktivitetene i Loen er å ta Loen Skylift som ble åpnet i 2017 av Dronning Sonja. En utrolig gondolbane som bringer deg opp 1000 m på kun kort tid. Skikkelig sug i magen. På toppen er det laget til et flott utsiktspunkt med mulighet for å kjøpe mat, suvenirer, og er et fint utgangspunkt for dagsturer videre inn i fjellet. Et must å få med seg på Norgestur.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 458psj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Dette er et must i Loen. Kort sagt den mest spektakulære kabelbanen jeg har tatt. Du kommer deg opp på fjellet i løpet av noen få minutter. Utsikten er fantastisk. Anbefales.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser