Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Opplevelse for alle!

Kjempefin opplevelse for alle! Nydelig utsikt! Ta med gode joggesko, og ta en gåtur fra toppen... les mer

Anmeldt 2 dager siden
kristint267
,
Løten, Norge
via mobile enheter
Fin tur

En fantastisk fin tur opp og flotte turmuligheter på toppen. Ingen ventetid selv midt i ferietiden... les mer

Anmeldt 3 dager siden
jolleAremark
,
Halden, Norge
via mobile enheter
Les alle 394 anmeldelsene
  
Anmeldelser (394)
Filtrer anmeldelser
394 resultater
Vurdering fra reisende
294
79
6
5
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
294
79
6
5
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 394 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

«Spennende» tur opp, fantastisk utsikt på toppen. Skiftene vær, da vi var på toppen en god stund. Spektakulært å se tåken/regn kom sigende mot der vi stod. Kiler i magen når liften går ned i tåken - og utsikten blir bedre og bedre under tåken

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Annemor39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse som står til karakter 5, men det var ikke tilrettelagt for en meters avstand i gondolen. Er penger viktigere enn folkehelse?

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, hedvign2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Tok skyliften opp, ble møtt av en utrolig fin utsikt! Smittevern ble tatt på alvor med mindre kapasitet per vogn, samt renhold etter hver tur.

Utsikten fra toppen var ubeskrivelig vakker. Kjempe koselig restaurant/bar på toppen!

Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, kgressberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Vi var 4 voksne som tok Sky Liften opp.
Nydelig utsikt og flott laget i stand på toppen.
Angret på at vi ikke hadde kjøpt billett til zipline

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Line S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Selvfølgelig en fin tur opp. Flott utsikt. Gikk ned igjen via raksætra. Synd det ikke er noen muligheter for buss eller lignende tilbake til Loen fra oppheim. Ikke helt optimalt og gå langs med den trafikkerte veien hvor bilen fyker forbi i 80. Brukte ca 3t med noen stopp her og der.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, anneirber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser