Skyliften i Loen skal visstnok være Europas bratteste. Og den er virkelig bratt. Å ta den opp er en... les mer
Gøy og trygt med skylift opp! Vi tok fine bilder, og kafeen/restauranten var skikkelig fin! Også et... les mer
Vi passerte Loen, og stoppet opp ved Loen Skylift. Det var fint vær, så vi bestemte oss for å prøve fasiliteten. Vi fikk kjøpt billetter, og stilte oss i kø. Det var ikke så stor kø, så vi kom opp ved første avgang. Turen opp fikk, og gav en spektakulær utsyn over Loen. Vel opp gikk vi ut på de mange terrassene som var laga til. Det var laget små turstier som var asfaltert. Da behøvde en ikke fritt tråkke i den sårbare vegetasjonen som var der. Det var godt lagt til rette for besøkende. Det var også muligheter for å kjøpe noe å bite i. Vi gjorde ikke det, da vi raknet med at prisene kanskje reflekterte prisen på turen opp. T/r for to kostet i overkant av tusen kroner. Det var noen dyre minutter! Turen kan absolutt anbefales til tross den stive prisen.
Å ta Loen Skylift, for så å nyte utsikten eller gå seg en tur i fjellet er en fin opplevelse for alle. Det er ikke billig , men verd pengene. Fint tilordnet for turister.
Utsikten er upåklagelig! Har får du virkelig testet høydeskrekken din om du har det. Eneste minuset jeg har å kommentere er at skyliftene ble stappet med folk. Men igjen, alle måtte bruke munnbind noe som igjen er bra. Er absolutt verdt turen hit, nydelig resturant oppe med god mat og dyktig betjening. Maten var nokså stiv i prisen, men er verdt hver en krone. Anbefales✨🇳🇴
Kjempefin opplevelse for alle! Nydelig utsikt! Ta med gode joggesko, og ta en gåtur fra toppen 😊 Passer alle aldre!
Veldig flinke på smitteverntiltak
Lynnedslag som såklart var uforsett og uten skyld når strømmen som gjorde at kassa system sluttet å virke, men; ingen info, veldig dårlig service og dårlig mat. Kjøkkenet ble stengt uten forvarsel eller med info til de som ikke hadde fått mat på bordet
De fremsto som sure og ekstremt lite serviceminded. Det som jeg synes er verst er den arrogansen over hvor lite kundene er verdt. Positiv: fin utsikt
En fantastisk fin tur opp og flotte turmuligheter på toppen. Ingen ventetid selv midt i ferietiden.
Nydelig utsikt. Prøv å få plass i den enden av kabin som vender ut mot dalen. Det gir best utsikt og du merker høyden på banen best.