Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
3
1
9
10
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3
1
9
10
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 35 anmeldelser
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Overnattet to netter i telt på denne campingen i Loen. Var frihet for å plassere telt og bil der vi ønsker på «telt-plassen» og vi var så heldig å få plass ved vannet! Fine og romslige sanitæranlegg og grei pris. Eieren av campingen var også veldig hyggelig og behjelpelig! Sentralt til det meste.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, AnePleym
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Høy prisklasse som ikke samsvarer med tilbudet. Gamle og enkle hytter som i utgangspunktet er ok, men det må være rent. Her var det ikke rent og mye støv. Gamle puter og dyner. Uteområdet er fint og camping ligger helt ved sjøen

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, druher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019

Særdeles rolig og idyllisk beliggende campingplass. Her har du solen vesentlig lengre enn de andre innover i dalen ved Oldevatnet. Rene og pene retro sanitæranlegg. Orkesterplass til Loen Skylift og fallskjermhoppere.

Romtips: Kveldssol lenge. Søk ned mot vannet på høyre side mot hyttene
Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, HelgeMalmberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Av alle overnattinger jeg har hatt, telt og hengekøye inkludert er dette det værste jeg har vært med på.
Hytta er av ENKLESTE sort og det er trolig ikke vasket siden den ble satt opp på slutten av 70-tallet.
Hår og annet ubestemmelig på lakenet, fettete på «kjøkkenet», med andre ord urent overalt i hytta.

Ved ankomst fikk vi beskjed om å feie lett over hytta før vi dro.
Det eneste vi hadde til rådighet var ei gammal grusom vaskefille og en langkost. Ingen såpe!?!?!?!
Vi klagde på renholdet og fikk tilbud om en «oppgradering» til en større hytte. Den var om mulig enda verre.
Styr unna hyttene, ligg heller i telt

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, easkara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Overnattet en natt. Grei størrelse på hytta og fin beliggenhet. Men har dessverre ellers lite positivt å si om hytta. Hytta var sliten. Inventaret var gammelt og umoderne. Lite trivelig. Leide også sengetøy. De var av god gammel årgang. Ble nesten i godt humør av fargene. Håndklærne var så godt brukt at de var frynsete i kantene.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, IreneH1378
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser