Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Martin L
Anmeldelse av Lo-Vik Camping
2,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Alexandra bath
  • eDreams
  • Priceline
  • StayForLong
0.1 km fra Lo-Vik Camping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • Agoda.com
0.2 km fra Lo-Vik Camping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 369
  • Hotels.com
7.7 km fra Lo-Vik Camping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 650
  • Hotels.com
12.7 km fra Lo-Vik Camping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 760
  • Expedia.com
  • Hotels.com
    kr 1 794
  • Vio.com
14.6 km fra Lo-Vik Camping
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 861
    14.7 km fra Lo-Vik Camping
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    34.7 km fra Lo-Vik Camping
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    32.3 km fra Lo-Vik Camping
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    37.0 km fra Lo-Vik Camping
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    32.2 km fra Lo-Vik Camping
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Loen
    Anmeldelser (43)
    Filtrer anmeldelser
    43 resultater
    Vurdering fra reisende
    3
    2
    9
    12
    17
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    3
    2
    9
    12
    17
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    2227 av 43 anmeldelser
    Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

    Overnattet to netter i telt på denne campingen i Loen. Var frihet for å plassere telt og bil der vi ønsker på «telt-plassen» og vi var så heldig å få plass ved vannet! Fine og romslige sanitæranlegg og grei pris. Eieren av campingen var også veldig hyggelig og behjelpelig! Sentralt til det meste.

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, AnePleym
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

    Høy prisklasse som ikke samsvarer med tilbudet. Gamle og enkle hytter som i utgangspunktet er ok, men det må være rent. Her var det ikke rent og mye støv. Gamle puter og dyner. Uteområdet er fint og camping ligger helt ved sjøen

    Dato for oppholdet: mai 2020
    Reisetype: Reiste med venner
    2  Takk, druher
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 5. august 2019

    Særdeles rolig og idyllisk beliggende campingplass. Her har du solen vesentlig lengre enn de andre innover i dalen ved Oldevatnet. Rene og pene retro sanitæranlegg. Orkesterplass til Loen Skylift og fallskjermhoppere.

    Romtips: Kveldssol lenge. Søk ned mot vannet på høyre side mot hyttene
    Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, HelgeMalmberg
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

    Av alle overnattinger jeg har hatt, telt og hengekøye inkludert er dette det værste jeg har vært med på.
    Hytta er av ENKLESTE sort og det er trolig ikke vasket siden den ble satt opp på slutten av 70-tallet.
    Hår og annet ubestemmelig på lakenet, fettete på «kjøkkenet», med andre ord urent overalt i hytta.

    Ved ankomst fikk vi beskjed om å feie lett over hytta før vi dro.
    Det eneste vi hadde til rådighet var ei gammal grusom vaskefille og en langkost. Ingen såpe!?!?!?!
    Vi klagde på renholdet og fikk tilbud om en «oppgradering» til en større hytte. Den var om mulig enda verre.
    Styr unna hyttene, ligg heller i telt

    Dato for oppholdet: juli 2019
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, easkara
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

    Overnattet en natt. Grei størrelse på hytta og fin beliggenhet. Men har dessverre ellers lite positivt å si om hytta. Hytta var sliten. Inventaret var gammelt og umoderne. Lite trivelig. Leide også sengetøy. De var av god gammel årgang. Ble nesten i godt humør av fargene. Håndklærne var så godt brukt at de var frynsete i kantene.

    Dato for oppholdet: august 2019
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, IreneH1378
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser