K T
1,0 av 5 boblerAnmeldt 18. juli 2020via mobile enheter
  • Lol.travel
0.1 km fra Lo-Vik Camping
0.2 km fra Lo-Vik Camping
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
    358.9 km fra Lo-Vik Camping
    60.5 km fra Lo-Vik Camping
    Se flere hoteller i Loen
    2025 av 43 anmeldelser
    Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dusjfasilitene og sanitærannlegg er særdeles gammelt og er ikke av den rene slagen. Hadde ikke varmtvann i dusjen engang selv om man betalte for det.

Få eller ingen plasser å fylle på vann bortsett fra inne på et kjøkken.

Heller ikke fungerende wifi. Eneste positive er utsikten og beliggenhet

Takk, piraxor
    Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Loen er et fantastisk sted, men Lo-Vik Camping var sliten. Hytten vi bodde på var ganske ekkel og gammel. Sanitæranlegget var slitent og dårlig det var ikke vasket godt. Jeg anbefaler ikke denne plassen.

Takk, Voyager520387
    Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Overnattet to netter i telt på denne campingen i Loen. Var frihet for å plassere telt og bil der vi ønsker på «telt-plassen» og vi var så heldig å få plass ved vannet! Fine og romslige sanitæranlegg og grei pris. Eieren av campingen var også veldig hyggelig og behjelpelig! Sentralt til det meste.

Dato for oppholdet: juni 2020
    1  Takk, AnePleym
    Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Høy prisklasse som ikke samsvarer med tilbudet. Gamle og enkle hytter som i utgangspunktet er ok, men det må være rent. Her var det ikke rent og mye støv. Gamle puter og dyner. Uteområdet er fint og camping ligger helt ved sjøen

Dato for oppholdet: mai 2020
    2  Takk, druher
    Anmeldt 5. august 2019

Særdeles rolig og idyllisk beliggende campingplass. Her har du solen vesentlig lengre enn de andre innover i dalen ved Oldevatnet. Rene og pene retro sanitæranlegg. Orkesterplass til Loen Skylift og fallskjermhoppere.

Romtips: Kveldssol lenge. Søk ned mot vannet på høyre side mot hyttene
    Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, HelgeMalmberg