Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (34)
Filtrer anmeldelser
34 resultater
Vurdering fra reisende
3
1
8
10
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3
1
8
10
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 34 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dusjfasilitene og sanitærannlegg er særdeles gammelt og er ikke av den rene slagen. Hadde ikke varmtvann i dusjen engang selv om man betalte for det.

Få eller ingen plasser å fylle på vann bortsett fra inne på et kjøkken.

Heller ikke fungerende wifi. Eneste positive er utsikten og beliggenhet

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, piraxor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Loen er et fantastisk sted, men Lo-Vik Camping var sliten. Hytten vi bodde på var ganske ekkel og gammel. Sanitæranlegget var slitent og dårlig det var ikke vasket godt. Jeg anbefaler ikke denne plassen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Voyager520387
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Overnattet to netter i telt på denne campingen i Loen. Var frihet for å plassere telt og bil der vi ønsker på «telt-plassen» og vi var så heldig å få plass ved vannet! Fine og romslige sanitæranlegg og grei pris. Eieren av campingen var også veldig hyggelig og behjelpelig! Sentralt til det meste.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, AnePleym
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

Høy prisklasse som ikke samsvarer med tilbudet. Gamle og enkle hytter som i utgangspunktet er ok, men det må være rent. Her var det ikke rent og mye støv. Gamle puter og dyner. Uteområdet er fint og camping ligger helt ved sjøen

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, druher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019

Særdeles rolig og idyllisk beliggende campingplass. Her har du solen vesentlig lengre enn de andre innover i dalen ved Oldevatnet. Rene og pene retro sanitæranlegg. Orkesterplass til Loen Skylift og fallskjermhoppere.

Romtips: Kveldssol lenge. Søk ned mot vannet på høyre side mot hyttene
Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, HelgeMalmberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser