FjeldR
53.1 km fra Lo-Vik Camping
14.7 km fra Lo-Vik Camping
Se flere hoteller i Loen
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dette var dessverre stusselige saker. Gammel hytte fra 70-tallet som overhodet ikke var verdt prisen. Når leie av sengetøyet også kom i tillegg ble dette den dyreste og dårligste opplevelsen på årets campingferie. Lekeplassen ville neppe blitt godkjent i dag. Eldre sanitæranlegg.

Takk, tonei2015
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Her ville jeg ikke bodd igjen!
Sanitæranlegget var gammelt, ekkelt og veldig møkkete. Utenfor luktet det søppel og avføring. Fikk ei heller varmt vann til tross for betaling med mynter - verken morgen eller kveld. Den ligger rett ved veien, og det var trafikk hele døgnet og folk som kom inn/ut campingen tidlig morgen/sene natten. Det eneste positive med denne campingen er at den er sentral, men jeg ville fortsatt heller bodd et annet sted og tatt bilen fatt.

Takk, Kjersti T
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dusjfasilitene og sanitærannlegg er særdeles gammelt og er ikke av den rene slagen. Hadde ikke varmtvann i dusjen engang selv om man betalte for det.

Få eller ingen plasser å fylle på vann bortsett fra inne på et kjøkken.

Heller ikke fungerende wifi. Eneste positive er utsikten og beliggenhet

Takk, piraxor
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Loen er et fantastisk sted, men Lo-Vik Camping var sliten. Hytten vi bodde på var ganske ekkel og gammel. Sanitæranlegget var slitent og dårlig det var ikke vasket godt. Jeg anbefaler ikke denne plassen.

Takk, Voyager520387
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Overnattet to netter i telt på denne campingen i Loen. Var frihet for å plassere telt og bil der vi ønsker på «telt-plassen» og vi var så heldig å få plass ved vannet! Fine og romslige sanitæranlegg og grei pris. Eieren av campingen var også veldig hyggelig og behjelpelig! Sentralt til det meste.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, AnePleym