Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
3
1
9
10
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3
1
9
10
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 35 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Dette må være en av Norges desidert mest elendige campingplasser. Sur betjening, kritisk renhold og svært falleferdig. Legg aldri overnattingen hit! Det værste man kan oppleve av en plass. Mange flotte campingplasser i området rundt...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Brummern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Fullt med folk, noe det virket som det ikke har pleid å være de siste årene. Sanitærannlegget burde kanskje oppgraderes litt. Sto i dusjkø en time tidlig på morgenen, da kun to av tre dusjer på "damesiden" funket. Da man endelig kom seg inn, var det både lavt trykk og iskaldt vann.

Ellers en veldig fin beliggenhet for en campingplass. Stor lekeplass med greit innhold.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, FjeldR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dette var dessverre stusselige saker. Gammel hytte fra 70-tallet som overhodet ikke var verdt prisen. Når leie av sengetøyet også kom i tillegg ble dette den dyreste og dårligste opplevelsen på årets campingferie. Lekeplassen ville neppe blitt godkjent i dag. Eldre sanitæranlegg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonei2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Her ville jeg ikke bodd igjen!
Sanitæranlegget var gammelt, ekkelt og veldig møkkete. Utenfor luktet det søppel og avføring. Fikk ei heller varmt vann til tross for betaling med mynter - verken morgen eller kveld. Den ligger rett ved veien, og det var trafikk hele døgnet og folk som kom inn/ut campingen tidlig morgen/sene natten. Det eneste positive med denne campingen er at den er sentral, men jeg ville fortsatt heller bodd et annet sted og tatt bilen fatt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kjersti T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Dusjfasilitene og sanitærannlegg er særdeles gammelt og er ikke av den rene slagen. Hadde ikke varmtvann i dusjen engang selv om man betalte for det.

Få eller ingen plasser å fylle på vann bortsett fra inne på et kjøkken.

Heller ikke fungerende wifi. Eneste positive er utsikten og beliggenhet

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, piraxor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser