Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
3
1
9
10
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3
1
9
10
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 35 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og kjæresten bodde her en natt i juli, vi hadde forhåndsbooket en liten hytte. Alle 4 sengene i hytta var møkkete, masse smuler, støv og matrester etter tidligere gjester som ikke var vasket. Det var heller ikke rent på gulvene og sengetøyet var ikke delikat, men flekkete og ekkelt. Vi sa i fra om dette og krevde å få redusert pris, men de nektet. De sa vi kunne ordne det selv om vi ville , men heller ikke da ville de redusere prisen. Kjempe dårlig service og udelikate hytter. Ville ikke anbefalt dette stedet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, M9362PClisam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vært i Loen mange ganger, og på Lo-Vik Camping. Har trivdes. Men nå, overpriset. Mye dyrere enn bedre campingplasser, 305 kr for ei natt i tomannstelt. Slitne og gamle toaletter/dusj. Fin beliggenhet, kort avstand til det meste. Innvistere noe av det man går i pluss med overprising i bedre fasiliteter?

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 358oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Dette må være en av Norges desidert mest elendige campingplasser. Sur betjening, kritisk renhold og svært falleferdig. Legg aldri overnattingen hit! Det værste man kan oppleve av en plass. Mange flotte campingplasser i området rundt...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Brummern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Fullt med folk, noe det virket som det ikke har pleid å være de siste årene. Sanitærannlegget burde kanskje oppgraderes litt. Sto i dusjkø en time tidlig på morgenen, da kun to av tre dusjer på "damesiden" funket. Da man endelig kom seg inn, var det både lavt trykk og iskaldt vann.

Ellers en veldig fin beliggenhet for en campingplass. Stor lekeplass med greit innhold.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, FjeldR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Dette var dessverre stusselige saker. Gammel hytte fra 70-tallet som overhodet ikke var verdt prisen. Når leie av sengetøyet også kom i tillegg ble dette den dyreste og dårligste opplevelsen på årets campingferie. Lekeplassen ville neppe blitt godkjent i dag. Eldre sanitæranlegg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonei2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser