Kdr
Anmeldelse av Lo-Vik Camping
1,0 av 5 boblerAnmeldt 9. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Garden and mountain "Skåla"
0.1 km fra Lo-Vik Camping
    7.7 km fra Lo-Vik Camping
    34.7 km fra Lo-Vik Camping
    32.3 km fra Lo-Vik Camping
    37.0 km fra Lo-Vik Camping
    View from the veranda alt. 2.
    32.2 km fra Lo-Vik Camping
    Se flere hoteller i Loen
    Anmeldt 16. april 2022 via mobile enheter

Dette var elendig.
    Fikk oss plass på en «potetåker»
    Eieren må gjøre noe annet enn å sitte i resepsjonen å telle penger.
    Alt er i en elendig stand.
    Slik kan vi ikke presentere Norge.
    Finnes få alternativer i Loen.
    Reis heller til Gryta Camping i Oldedalen.

1  Takk, Safari322676
    Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Lå over en natt i telt her. Prisen var forsåvidt grei. Var avhengig av sanitæranlegget og det er det største minuset med plassen. Utdatert og var ikke særlig renslig. I tillegg var det dårlig med belysning der. Ellers var plassen helt grei for oss i telt.

Men husk å ta med lys når man skal på do. Vanskelig å se om man er ferdig tørket.

1  Takk, Mark F
    Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig mann i resepsjonen, men det er vel det eneste positive det er å si. Hyttene er utstyrt med kokeplate, men ingen kjeler.
    Kaldt vann i dusjen, masse hår i sluket og på gulvet og opplevde flere ganger at det var tomt for toalettpapir. Alt i alt en overpriset hytte på en utdatert og skitten campingplass.

Takk, lisekitt
    Anmeldt 9. juli 2021

Besøkte campingen nå i sommer, var her med campingvogn. Derav avhengig av sanitæranlegg og mulighet til å få dusjet. Sanitæranlegg var her, men det var utdatert og kvalmt. Både jeg og kjæresten skulle dusje, på damedusjen var det utrolig dårlig trykk i vannet og det var iskaldt, når jeg først fikk vannet litt lunkent ble trykket enda dårligere. Og ikke nok med det så forsvant lyset etter noen minutter.. på mannedusjene var det bare kaldt vann og dårlig trykk i det. Dette er litt for dårlig for prisen man betaler for å være her..

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, 1817IdaS
    Anmeldt 2. juli 2021

Fine telplasser ned mot vannet. Rengjøringen i sanitærbygget kunne vært bedre.
    Fikk svar på alt jeg spurte om fra betjeningen, men kan sikkert av noen oppfattes som noe avmålt.
    Når det gjelder prisen er vel dette omtrent som andre "populære steder i landsdelen

Takk, Mgnorm