Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (22)
Filtrer anmeldelser
22 resultater
Vurdering fra reisende
18
3
0
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
3
0
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 22 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Stor fin campingplass nær nydelige Lovatnet. God mulighet for å sette opp telt. Kjekk gapahuk på teltplassen til å søke ly i. Mange fine turmål i området. Kort vei til matbutikk. Svært hyggelig vertskap. Rent sanitæranlegg.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 478siljem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Valget falt på Tjugen Camping grunnet gode anmeldelser på TripAdvisor- noe jeg kan skrive under på at er helt korrekt! Nydelig campingplass med fin natur, en ekstremt hyggelig mann som tok oss godt i mot og la alt til rette for at vi skulle få et fantastisk opphold. Lett å sette opp teltet i bakken, to toalett/ dusj hus som var rene til alle døgnets tider, vaskemaskin + tørketrommel man kunne betale for å bruke (ålreit pris), lite utekjøkken vi kunne ta i bruk med vask, kaffetrakter, stekeovn, vannkoker, kaffetrakter mm. Rett og slett en super plass med nydelig natur og hyggelig betjening. Skal vi tilbake til Loen er valget på campingplass enkelt!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, HannahEmeline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Vi kom hit på vår første telttur, og ble tatt ekstremt godt imot av vertskapet. De åpnet teltplassen langs elven så vi skulle få plass, og var utrolig behjelpelig med alt vi trengte.
Hit kommer vi definitivt tilbake!!

Også er plassen perfekt utgangspunkt for å gå Skåla, da den ligger 300 meter fra starten av løypen. :-)

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 650inah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Hva mer kan man ønske seg? Flotte, flate terrasserte plasser. Rent, moderne sanitærbygg og kjøkken. Veldig hyggelig vertskap. Herlig beliggenhet. Wi-Fi, vaskemaskin, tv, leker for barna, stille og rolig, lite trafikkert vei. Akkurat passe størrelse på plassen - stor nok til å ha det man trenger, men ikke så stor at det blir upersonlig.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, vyxir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Tjugen camping er ein flott og velstellt campingplass i vakker natur. Hyggeleg og serviceminded vertskap. Reine og flotte sanitærforhold, godt med straum. Ypperleg plass å campe om du vil på det kjende Skålatårnet. Vi var der jonsokaftan. Då baud vertskapet på levande musikk, kaffi og kaker. Alt gratis for sine gjester. I tillegg stort flott bål ved elvebredden. Flott midtsomarkveld som seint går i gløymeboka. Vi har allereie vore der etter dette og kjem tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jonnbj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser