susi
Anmeldelse av Tjugen Camping
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. aug. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2024
Romtips: Smale veier
Garden and mountain "Skåla"
1.7 km fra Tjugen Camping
1.6 km fra Tjugen Camping
Flere måter å betale på
    360.4 km fra Tjugen Camping
    33.4 km fra Tjugen Camping
    31.9 km fra Tjugen Camping
    37.9 km fra Tjugen Camping
    View from the veranda alt. 2.
    31.9 km fra Tjugen Camping
    53.3 km fra Tjugen Camping
    13.5 km fra Tjugen Camping
    59.4 km fra Tjugen Camping
    Se flere hoteller i Loen
    Anmeldt 28. juli 2024 via mobile enheter

Fantastisk fin plass, hadde mailet med Kristin som driver plassen før vi ankom og selvom det egentlig var fult, hadde hun holdt av en plass til oss. Sov i telt like ved elven, som egentlig bare var hyggelig selvom det var litt støy. Dusj og toalett anlegg ble vasket flere ganger daglig. Det eneste som kan trekke ned litt er antall dusjer og toalett, opplevde under besøket at spesielt på dame toalett/dusj så var det lang kø spesielt på morgen og kveld. Anbefaler uansett å ta turen til Tjugen for en bra camping opplevelse

Takk, magnus l
    Anmeldt 19. juli 2024

Ble tatt godt imot, selv om vi ankom sent på kvelden. Veldig imøtekommende og god service. Fine fasiliteter. Rent og ryddig:) Perfekt sted å overnatte for en tur opp på Skåla. Turen opp til Skåla starter 200 meter borti veien. Kommer gjerne tilbake.

Takk, Fredrik L
    Anmeldt 8. juli 2024 via mobile enheter

Fantastisk koselig camping og driverne det samme. Vi var der 4 døgn og kommer igjen. Rent og i orden hele veien. Så skammelig at folk ligger på parkeringsplassen opp til skåla som ikke er lov. Støtt opp for lokalbefolkningen som prøver å gjøre alt dem kan for oss.

Takk, kay raino h
    Anmeldt 6. juli 2024 via mobile enheter

Vi overnattet en natt. Fint sted, god plass hyggelige folk og gode fasiliteter. Både dusj, toalett og kjøkken var rent og pent. Betjeningen var hyggelig og hjelpsomme. Prisen var god. Vi sov i telt og hadde det helt perfekt. Hører elva noe men det var bare hyggelig

Takk, henrikRokke
    Anmeldt 30. juli 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig plass. Hyggelig familiedrevet camping. De har laget til fine plasser, hvor man kan sitte og koser seg. Nøye med renhold. Ligger rett ved stien opp til Skåla. Vært her før og kommer veldig gjerne tilbake. Kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2023
    Takk, ullanor
    Kristin Tjugen, Eier på Tjugen Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2023

Takk for veldig fin tilbakemelding🤗 Det setter vi pris på! Velkommen tilbake til oss☀️