Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sven Petter
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel Alexandra
1,0 av 5 boblerAnmeldt 4. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 190
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 3 190
0.2 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 4 250
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 4 250
  • Priceline
  • StayForLong
0.0 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 990
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 990
3.2 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
La vista espectacular!!
kr 2 740
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 2 740
4.0 km fra Hotel Alexandra
Gratis parkering
kr 3 600
  • Agoda.com
    kr 3 600
5.0 km fra Hotel Alexandra
kr 2 101
kr 1 877
  • Agoda.com
    kr 2 101
7.3 km fra Hotel Alexandra
Bali Apartment
kr 1 650
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Agoda.com
    kr 1 650
7.3 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 965
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 965
  • Vio.com
7.5 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 695
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 695
  • Hotels.com
    kr 1 569
  • Agoda.com
    kr 1 695
7.5 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 690
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 2 690
  • eDreams
    kr 2 690
7.8 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Loen
Anmeldelser (633)
Filtrer anmeldelser
633 resultater
Vurdering fra reisende
274
202
90
44
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
274
202
90
44
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 633 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Betalte over 4000,- for en natt på det vi trodde var et eksklusivt hotell. Førsteinntrykket var bra, fine lokaler og rommet også for så vidt. Vi er en familie tre, og fikk dermed sovesofa - det verste jeg har opplevd noen gang! Og maten levde heller ikke opp til forventningene, vi valgte utegrill og fikk servert et variert utvalg av seige og elendige kjøttstykker. Frokosten var på ingen måte bedre, smakløst og tamt. Kaffe og bacon spesielt, er bare å droppe. Særdeles skuffet over oppholdet, eneste som redder samvittigheten etter å ha brukt så mye penger er bassenget som guttungen storkoste seg i. Selv det holdt for lav temperatur, og en svømte rundt å frøs hele tiden. For en fjerdedel av prisen kunne jeg muligens vurdert å dra tilbake, hvis ikke er det ikke verdt turen - sover heller i telt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, pknakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi har bodd her noen ganger tidligere, og det har alltid vært dyrt å bo på Hotel Alexandra - men så har de også hatt en legendarisk middagsbuffet.
Vi bodde der i slutten av juli 2020, altså etter at det igjen ble lov å servere buffet - men de hadde ikke gjenåpnet middagsbuffeten (annet enn for barn).
De serverte en treretters middag med en god forrett, men dessverre en dårlig hovedrett. Man kunne velge mellom kalvekjøtt eller kveite, foruten sausen var det presis samme tilbehør på de to rettene. Jeg bestilte kalvekjøtt, og det var så seigt at det var på grensa til uspiselig. Det ble sendt ut igjen, og etter en stund kom servitøren til bordet og sa at det ikke var noe vits i å gjøre et nytt forsøk på å servere meg kalvekjøtt fordi kalvekjøtt er seigt uansett mente servitøren. Da var eneste alternativ kveite. Kveitemiddagen hadde vært helt grei men ikke mer på en middels restaurant, men Hotel Alexandra i Loen ødelegger sitt gode navn og rykte med dette.
Til frokost var det buffet, og den var bedre. Men som andre har påpekt; i denne prisklassen serverer du IKKE eggerøre som er laget av pulver!

Fasilitetene er flotte, fine rom, fantastisk badeanlegg, herlig natur rundt med masse muligheter - men maten (som de vel var mest kjent for tidligere) stod til stryk denne gang.

Jeg har full forståelse for at det er utfordrende å levere 100% i den situasjonen vi er i pga korona, men andre aktører har løst dette veldig, veldig mye bedre enn Hotel Alexandra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, evlenol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Ettersom det ble norgesferie i år hadde vi gledet oss til et opphold på Alexandra. Etter tidligere besøk her har vi vært svært fornøyd med maten som dessverre ble en stor skuffelse denne gangen. Maten som ble servert var på et svært lavt nivå, og ligner mer på dårlig kantinemiddag enn noe annet. Da vi fikk spørsmål om maten smakte så svarte vi at det gjorde den ikke. Servitøren spør så om vi heller ønsker noe annet, men ettersom vi hadde smakt det meste fra dagene før hadde vi ikke noen forhåpninger om at fisken ville smake stort bedre og takket nei til dette. Vi sa til servitøren at vi heldigvis hadde spist noe mat tidligere samme dagen. Servitøren sier da at kanskje maten ikke smakte så godt siden vi ikke var sulten, og at om man er sulten nok så smaker det meste 😅 Så da antar jeg at rådet var å sulte seg selv før middag slik at maten kanskje smaker? Huff og huff😆

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, 157aileenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2020

Vi var 4 voksne som skulle spise middag og booket bord til grill restauranten.
De hadde noen tamme scampi og god laks torsk.
Lammekjøttet og entrecôte var helt standard, hverken mer eller mindre.
En grønn salat og ikke noen grønnsaker i salaten.
Ikke saus,
Dessert, 2kaker og 2 mousse.
Kr 650 PR stk.
Ikke smilende servitør og spesielle synlige Corona tiltak

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Service
2  Takk, Line M S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Hadde et nyoppusset og fint rom med god plass til familie på fire. Nydelige omgivelser og svært godt tilrettelagt for aktiviteter utendørs.
Maten, særlig middagen, var en skuffelse. Selv ikke en hyggelig betjening i restauranten kunne bøte på det.
En intens kloakklukt på rommet la også en demper på opplevelsen. Dette ble ikke tatt på alvor, til tross for at det ble tatt opp med betjeningen flere ganger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, PeggyS403
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser