Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (582)
Filtrer anmeldelser
582 resultater
Vurdering fra reisende
257
187
83
35
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
257
187
83
35
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 582 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020

Vi ankom Loen i et strålene vær med skyfri himmel og nesten 30 grader. På terrassen fikk vi servert en god flaske champagne til kr. 650 som vi koste oss med, da vi ser på utsikten over fjorden og fjellene. Fra terrassen ser vi det på badebassenget og der var vi nede og prøvde noen ganger. Hyggelige folk og gode services, men det er ikke mange som kunne snakke godt Norsk. Vi fikk god mat og frokost her. Internettet på hotellet og 4G på telefonen er dårlig. Gode parkering plass på Hotellet som var gratis. Jeg synes prisene på overnatting var litt overpriset.

Romtips: Bestill med fjordutsikt.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, sigbjornr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Fint hotel, og fine og fine omgivelser. Betalte nesten 4000kr for en natt, og fikk følelsen av vi var til bry. Var generelt dårlig service og sure personale. Dyre drinker og dårlig utvalg. Dette var turens nedtur.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, marieso1997
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell med hyggelige ansatte, men ekstremt overpriset med tanke på hva man får for prisen. Middagen i restauranten var absolutt ikke noe å skryte av når vi bodde der. Greit utvalg på frokosten, men lite fristende å spise restene av middagen fra kvelden før. Forventer generelt mer av totalopplevelsen når man betaler ca. 4000 kr for en natt. Anbefaler heller å sove på en campingplass

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, svenpetters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Betalte over 4000,- for en natt på det vi trodde var et eksklusivt hotell. Førsteinntrykket var bra, fine lokaler og rommet også for så vidt. Vi er en familie tre, og fikk dermed sovesofa - det verste jeg har opplevd noen gang! Og maten levde heller ikke opp til forventningene, vi valgte utegrill og fikk servert et variert utvalg av seige og elendige kjøttstykker. Frokosten var på ingen måte bedre, smakløst og tamt. Kaffe og bacon spesielt, er bare å droppe. Særdeles skuffet over oppholdet, eneste som redder samvittigheten etter å ha brukt så mye penger er bassenget som guttungen storkoste seg i. Selv det holdt for lav temperatur, og en svømte rundt å frøs hele tiden. For en fjerdedel av prisen kunne jeg muligens vurdert å dra tilbake, hvis ikke er det ikke verdt turen - sover heller i telt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, pknakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi har bodd her noen ganger tidligere, og det har alltid vært dyrt å bo på Hotel Alexandra - men så har de også hatt en legendarisk middagsbuffet.
Vi bodde der i slutten av juli 2020, altså etter at det igjen ble lov å servere buffet - men de hadde ikke gjenåpnet middagsbuffeten (annet enn for barn).
De serverte en treretters middag med en god forrett, men dessverre en dårlig hovedrett. Man kunne velge mellom kalvekjøtt eller kveite, foruten sausen var det presis samme tilbehør på de to rettene. Jeg bestilte kalvekjøtt, og det var så seigt at det var på grensa til uspiselig. Det ble sendt ut igjen, og etter en stund kom servitøren til bordet og sa at det ikke var noe vits i å gjøre et nytt forsøk på å servere meg kalvekjøtt fordi kalvekjøtt er seigt uansett mente servitøren. Da var eneste alternativ kveite. Kveitemiddagen hadde vært helt grei men ikke mer på en middels restaurant, men Hotel Alexandra i Loen ødelegger sitt gode navn og rykte med dette.
Til frokost var det buffet, og den var bedre. Men som andre har påpekt; i denne prisklassen serverer du IKKE eggerøre som er laget av pulver!

Fasilitetene er flotte, fine rom, fantastisk badeanlegg, herlig natur rundt med masse muligheter - men maten (som de vel var mest kjent for tidligere) stod til stryk denne gang.

Jeg har full forståelse for at det er utfordrende å levere 100% i den situasjonen vi er i pga korona, men andre aktører har løst dette veldig, veldig mye bedre enn Hotel Alexandra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, evlenol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser