Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Ruffen72
Moss, Norge
Anmeldelse av Hotel Alexandra
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2023
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 190
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 3 190
  • Priceline
0.2 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 4 250
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 4 250
  • StayForLong
  • eDreams
    kr 4 250
0.0 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 350
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 2 350
  • Priceline
3.2 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 4 100
  • Agoda.com
    kr 4 100
5.0 km fra Hotel Alexandra
kr 2 768
  • Agoda.com
    kr 2 768
7.3 km fra Hotel Alexandra
kr 2 435
  • ZenHotels.com
  • Agoda.com
    kr 2 435
  • Vio.com
    kr 2 435
7.5 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 395
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 371
  • Hotels.com
    kr 2 371
  • Vio.com
    kr 2 395
7.5 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 3 790
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 3 790
  • Priceline
    kr 3 790
  • ZenHotels.com
7.8 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 890
kr 1 739
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 890
  • Hotels.com
    kr 1 890
  • Agoda.com
    kr 1 890
12.6 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 3 608
  • Agoda.com
    kr 3 608
  • Priceline
14.7 km fra Hotel Alexandra
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Loen
Anmeldelser (634)
Filtrer anmeldelser
635 resultater
Vurdering fra reisende
275
202
90
45
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
275
202
90
45
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 635 anmeldelser
Anmeldt 14. januar 2023 via mobile enheter

Om man er på utkikk etter et hotell litt utenom det vanlige, så er Alexandra stedet!

Hotellet har en herlig atmosfære. Fra man kommer innenfor døren, føler man på den gode stemningen og historien som sitter i veggene.

Rommet var fint og hadde alt man behøver.

Maten var god og utvalget, både til middag og frokost, var rikelig. Et høydepunkt med oppholdet!

Både basseng- og spaområdet er fint. Det eneste vi hadde å utsette, var at temperaturen i bassengene var i kaldeste laget, spesielt bassenget utendørs.

I det hele tatt hadde vi et supert opphold og vi kan virkelig anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: november 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jonasn669
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. november 2022 via mobile enheter

Var her på julebord. Det sto ikke til forventningene på et sånt hotell. Maten var helt ok, man forventer mer på et sånt sted. Lite smak, sure servitører, tørr ribbe og lite fristende presentasjon av noe.
Og for ikke å glemme den lange ventetiden for å kanskje få seg noe å drikke i baren på kvelden. Står 30 min i kø når det ikke er så mye folk engang, for så å få beskjed om at de ikke har noe ! Fikk til svar at de ikke engang hadde sitron/lime eller salt til teqila shot. De manglet appelsin juice for å kunne lage en drink, trodde appelsinjuice var noe de kunne skafffe fra frokostsalen eller?

Renholdet på rommet var vel det eneste positive her.
Drar nokk ikke tilbake hit noen gang.

Dato for oppholdet: november 2022
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ingrid m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2022

Vi ankom og hadde bestilt et standard rom. Vi fikk 230. Den lille balkongen så ut som
en skyttergrav. Stakk du hodet opp så du et langt tak med litt mose og småstein samt en vissen løvetann helt opp til balkongen. Vi ba om å få bytte rom så vi slapp å sitte der i sola å se på en steinørken. Det kunne vi , men det kostet kr 400 ekstra. I dette tilfelle bodde det kanskje 30+40 mennesker på hotellet så hadde de vært litt fleksible så hadde de fiks det dette uten ekstra kostnader for oss. Vi bestilte bord i restauranten og gikk da gjennom baren og inn i en restaurant som nok har sett slik ut de siste 20 årene - på noen stolrygger kunne jeg nesten lese menyen av flekkene. Jeg har besøk Alexandre med ujevne mellomrom de siste 50 årene! Koldtbordet var som vanlig helt OK. Basseng og SPA avdelingen er fin.
Mangler liksom litt sjel dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2022
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2022

Flott rom med fjordutsikt, stor middagsbuffet om kvelden, så mye god mat! Beste av alt var pedikyr i spaet, med en super fotpleier👍💕Benyttet oss ikke av resten av spaet, men det så helt deilig ut. Pluss med tur med Loen Skylift og lunch på toppen! Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2022
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ann_KristinNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Herlig å være tilbake på et sted jeg jobbet med lydanlegg, romklareringssystem og discoanlegg vår og sommer i 1984.
Store endringer selvsagt og ny generasjon i ledelse, men under alt var mye av den samme ånden.
Utvidet flott badeland, flotte rom og masse god service. Dette er kjente takter.
Kun en overnatting sammen med familie på vår kjøretur i Sør-Norge, men jeg håper ikke at det tar lang tid før jeg er tilbake og da kanskje med våre siste tilskudd i familien.

Dato for oppholdet: august 2022
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser