Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Destinia.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (233)
Filtrer anmeldelser
233 resultater
Vurdering fra reisende
62
96
48
16
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
62
96
48
16
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 233 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

I skrivende stund er klokken godt over midnatt. Faktisk litt over ett. Rommet til kr 2.750 pr natt ser ut som et motellrom langs en shabby amerikansk landevei med en TV arvet fra en hotellkjede som for lengst har innsett at 24 tommer tilhører en glemt tidsalder. Jeg prøver å se litt ut vinduet for å nyte «utsikten mot elven». Jeg hører den bruse og kan skimte skummet fra bølgetoppene. Ellers ser jeg bare gress. Og en vei. En slags promenade. Det er kanskje litt for mørkt til å se så mye annet egentlig, men det var ikke stort mer å se i dagslys heller. Lyset på verandaen lyser i hvert fall opp terrassen godt om ikke annet og der er det hvert fall et askebeger om ikke annet. Dumt at jeg ikke røyker. Da hadde jeg i alle fall kunnet glede meg over det. Jeg prøver å finne en bryter til å skru av utelyset, så det ikke skinner så grådig inn på rommet. Ikke lett. Det ser faktisk litt umulig ut. Bryteren eksisterer ikke. Nei vel.... Mon tro om de lystette gardinene kan skape et godt nattemørke på min «utsiktssuite»? nei.. det lar seg ikke gjøre det heller. Jaja.

Over meg har andre gjester det hyggelig mens de drar stoler langs gulvet, ler og prater høyt. De koser seg. Det gjør man jo på ferie. Burde kanskje droppet søvn og dratt stoler langs gulvet, pratet høyt og ledd jeg også? Nei, madammen var ikke giret på det. Det er vel for moderne for et så gammelt hotell å ha trinnlydsplater og isolasjon?

Jeg lukker vinduene, i hvert fall. Så dempes støyen litt.

Så da ligger jeg her. Svetter i skinnet fra utelyset mens jeg lytter til nabogjestenes lystige aften i en «suite» til kr 2.750. Søvløs, svett og skrivende.

Håper frokosten blir god i morgen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, karlandres2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er ok og fin beliggenhet, men synes det var dyrt og ikke verdt over 6200 for to netter for tre personer på et rom. Loen er et populært reisemål, så da blir nok hotell fort overpriset pga. etterspørselen. Veldig lite baderom og en hard ubehagelig sovesofa, istedenfor ekstraseng. Vi hadde heldigvis med en luftmadrass som vi kunne legge oppå. Putene var flate. Med tanke på covid-19 og smittetiltak, var det spritdispensere, men hotellet hadde ikke lagt til rette for minimum 1 meter mellom bordene. Det var også buffet og mye folk. Det er ikke så veldig hygienisk å legge bestikk rett oppå skitne duker når nye frokostgjester skal spise. Bør få bestikket inn i servietter.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, HSR_tips
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Flott opplevelse.

Så kjekt å møte en så kompetent og imøtekommende resepsjonist. Rommet var rent med balkong og fjordutsikt.

I restauranten var servicen på topp og gjennomgående god mat. Nydelig gnocchi med søtpotet og geitost, raus havabbor med linser og deilig dessert( eton mess) Knallgode viner ( rimelig priset). Kort oppsummert, kjekke folk på jobb.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, almav150
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Vi var 5 voksne som spiste middag på restauranten. Fikk maten raskt og det smakte godt. Er ikke fornøyd med oppfølgingen fra servitøren. Satt lenge med tomme glass. Og hun endelig kom til bordet, var det for å spørre om hun kunne ta ketsjupflaska og ikke om vi ønsket mer å drikke. Da måtte jeg spørre om vi kunne få bestilt mer å drikke, og det fikk vi jo selvfølgelig. Men en god servitør skal se sånt og spørre. Ble heller ikke spurt om vi ville ha dessert eller kaffe ettermiddagen.
Hadde denne servitøren gjort jobben sin bedre, hadde hun lett fått 1000 kroner mer i kassa. Det var to på jobb og ikke mye å gjøre for disse to. Håper sjefen på hotellet leser dette, sånn at bedre opplæring kan gjennomføres.

Dato for oppholdet: juli 2020
2  Takk, 87perm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Vi stoppet her for å spise middag. Restauranten hadde et tydelig italiensk preg på menyen. Vi bestilte gnocci og osso buco. Dessverre innfridde ikke rettene som forventet. Gnoccien var overøst med en soppblanding som var mer kokt en stekt, den hadde kommet meget bedre ut av det viss soppen var lett brunet, men denne var vassen og rørestekt. Hele retten smakte kun vassen sopp. Osso buccoen var tynn og hadde lite smak. Kjøttet var mørt, men minus det digre beinet ble det litt knapt. Begge rettene manglet både smak og dybde så i forhold til prisen holdt ikke dette. Her er det litt å gå på. Servicen var derimot ingenting å si på.

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Service
Takk, Frk-haukaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser