Trydal
Hovden, Norge
Anmeldelse av Hotel Loenfjord
2,0 av 5 boblerAnmeldt 24. aug. 2020via mobile enheter
0.2 km fra Hotel Loenfjord
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
    358.8 km fra Hotel Loenfjord
    La vista espectacular!!
    3.9 km fra Hotel Loenfjord
    Kjæledyr tillatt
    7.4 km fra Hotel Loenfjord
    7.6 km fra Hotel Loenfjord
    7.6 km fra Hotel Loenfjord
    12.6 km fra Hotel Loenfjord
    View from bedroom and deck
    14.7 km fra Hotel Loenfjord
      16.7 km fra Hotel Loenfjord
      29.3 km fra Hotel Loenfjord
      Se flere hoteller i Loen
      Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og min partner ankom Loen på kvelden og ville ut og ta en øl for å starte vår ferie. Vi ser at fiskekroken bar som ligger i Loenfjord hotel har åpent og vi stiller oss opp ved et skilt der det står at vi skal vente for å bli plassert ved et bord av en ansatt. Imens vi står og venter kan vi legge merke til det var en del folk, men langt ifra fullt. Det var flere bord ledig. Vi la også merke til at det var flere servitører og bartendere i arbeid.
      Imens vi står og venter kommer det en servitør i rolig gange forbi, hun ser oss og får øyekontakt, men interressen for å få oss til et bord var liten, hun gikk rett forbi uten så mye som et smil, eller "vent litt, kommer straks». Vi blir stående for da hadde vi ikke ventet mer enn ca 5 minutter.
      Vi legger merke til en annen servitør noen minutter etterpå, som kommer imot oss, møter oss også med blikkontakt, vi er sett og lagt merke til. Vi ser for oss at nå blir vi satt til bords, men ikke så langt ifra oss snur servitøren og går istedenfor mot baren.
      Det endte opp med at vi ventet i litt mer enn 10 minutter før vi bestemte oss for at dette var en service vi ikke ville ha. Vi har ikke imot å vente og stå i kø, men i dette tilfelle har vi blitt oversett og ignorert av ansatte og det er ikke noe å tollerere. Vi gikk på Hotel Alexandra og ble mottat med smil og godt humør

1  Takk, I2064IPdang
      Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

I skrivende stund er klokken godt over midnatt. Faktisk litt over ett. Rommet til kr 2.750 pr natt ser ut som et motellrom langs en shabby amerikansk landevei med en TV arvet fra en hotellkjede som for lengst har innsett at 24 tommer tilhører en glemt tidsalder. Jeg prøver å se litt ut vinduet for å nyte «utsikten mot elven». Jeg hører den bruse og kan skimte skummet fra bølgetoppene. Ellers ser jeg bare gress. Og en vei. En slags promenade. Det er kanskje litt for mørkt til å se så mye annet egentlig, men det var ikke stort mer å se i dagslys heller. Lyset på verandaen lyser i hvert fall opp terrassen godt om ikke annet og der er det hvert fall et askebeger om ikke annet. Dumt at jeg ikke røyker. Da hadde jeg i alle fall kunnet glede meg over det. Jeg prøver å finne en bryter til å skru av utelyset, så det ikke skinner så grådig inn på rommet. Ikke lett. Det ser faktisk litt umulig ut. Bryteren eksisterer ikke. Nei vel.... Mon tro om de lystette gardinene kan skape et godt nattemørke på min «utsiktssuite»? nei.. det lar seg ikke gjøre det heller. Jaja.

Over meg har andre gjester det hyggelig mens de drar stoler langs gulvet, ler og prater høyt. De koser seg. Det gjør man jo på ferie. Burde kanskje droppet søvn og dratt stoler langs gulvet, pratet høyt og ledd jeg også? Nei, madammen var ikke giret på det. Det er vel for moderne for et så gammelt hotell å ha trinnlydsplater og isolasjon?

Jeg lukker vinduene, i hvert fall. Så dempes støyen litt.

Så da ligger jeg her. Svetter i skinnet fra utelyset mens jeg lytter til nabogjestenes lystige aften i en «suite» til kr 2.750. Søvløs, svett og skrivende.

Håper frokosten blir god i morgen.

2  Takk, karlandres2018
      Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er ok og fin beliggenhet, men synes det var dyrt og ikke verdt over 6200 for to netter for tre personer på et rom. Loen er et populært reisemål, så da blir nok hotell fort overpriset pga. etterspørselen. Veldig lite baderom og en hard ubehagelig sovesofa, istedenfor ekstraseng. Vi hadde heldigvis med en luftmadrass som vi kunne legge oppå. Putene var flate. Med tanke på covid-19 og smittetiltak, var det spritdispensere, men hotellet hadde ikke lagt til rette for minimum 1 meter mellom bordene. Det var også buffet og mye folk. Det er ikke så veldig hygienisk å legge bestikk rett oppå skitne duker når nye frokostgjester skal spise. Bør få bestikket inn i servietter.

2  Takk, HSR_tips
      Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Flott opplevelse.

Så kjekt å møte en så kompetent og imøtekommende resepsjonist. Rommet var rent med balkong og fjordutsikt.

I restauranten var servicen på topp og gjennomgående god mat. Nydelig gnocchi med søtpotet og geitost, raus havabbor med linser og deilig dessert( eton mess) Knallgode viner ( rimelig priset). Kort oppsummert, kjekke folk på jobb.

Takk, almav150
      Anmeldt 9. juli 2020

Vi var 5 voksne som spiste middag på restauranten. Fikk maten raskt og det smakte godt. Er ikke fornøyd med oppfølgingen fra servitøren. Satt lenge med tomme glass. Og hun endelig kom til bordet, var det for å spørre om hun kunne ta ketsjupflaska og ikke om vi ønsket mer å drikke. Da måtte jeg spørre om vi kunne få bestilt mer å drikke, og det fikk vi jo selvfølgelig. Men en god servitør skal se sånt og spørre. Ble heller ikke spurt om vi ville ha dessert eller kaffe ettermiddagen.
      Hadde denne servitøren gjort jobben sin bedre, hadde hun lett fått 1000 kroner mer i kassa. Det var to på jobb og ikke mye å gjøre for disse to. Håper sjefen på hotellet leser dette, sånn at bedre opplæring kan gjennomføres.

2  Takk, 87perm