Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Go to your Happy Price
Agoda.com
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
OsloTravellady
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel Loenfjord
4,0 av 5 boblerAnmeldt 11. aug. 2021
Dato for oppholdet: juli 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Alexandra bath
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
0.2 km fra Hotel Loenfjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 1 902
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 902
7.6 km fra Hotel Loenfjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 1 656
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Priceline
  • Hotels.com
12.6 km fra Hotel Loenfjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 1 860
kr 1 760
  • Expedia.com
    kr 1 860
  • Hotels.com
    kr 1 843
  • Vio.com
    kr 1 760
14.8 km fra Hotel Loenfjord
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
ZenHotels.com
kr 1 867
    14.8 km fra Hotel Loenfjord
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    34.7 km fra Hotel Loenfjord
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    32.4 km fra Hotel Loenfjord
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    32.4 km fra Hotel Loenfjord
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    37.1 km fra Hotel Loenfjord
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    53.3 km fra Hotel Loenfjord
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Loen
    Anmeldelser (261)
    Filtrer anmeldelser
    261 resultater
    Vurdering fra reisende
    64
    103
    59
    21
    14
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    64
    103
    59
    21
    14
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    712 av 261 anmeldelser
    Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

    Rommet var greit men syntes prisen er for høy. Servicen i restauranten var under middels. Mye rot ved bestilling og lenge å vente på maten.Når den endelig kom smakte den bra. Vanskelig å rette opp i ting når ingen snakker norsk.Greit å være litt ydmyk når ting ikke er bra nok..

    Dato for oppholdet: juni 2021
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Cruiser10128580002
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

    Plasseringen kan ingen ta fra dem, men etter det er det en god del forbedringspotensiale.

    Mat:
    Frokost var ok, litt lite av grønnsaker
    Middagen kan vel enkelt beskrives som trist, smakløs og under middels.

    Rommet:
    Bra standard, fint bad og flott utsikt fra terrassen.

    Service:
    Bortsett fra i innsjekkingen så er det en gjennomgående mangel på ekte serviceglede og kundeoppmerksomhet. Dette er viktig for meg.

    Annet;
    Internett fungerer ikke på vårt rom.

    Konklusjon:
    Greit nok

    Dato for oppholdet: juni 2021
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, kjellerik2015
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

    Hotellet er midt på treet. Betjeningen virker ikke helt på topp når det gjelder service og nesten ingen av de jeg møtte snakket norsk. Alt gikk på engelsk. Middagen på hotellet var helt grei, men frokosten var derimot veldig bra.
    Vi bodde 2 av 3 netter her før vi tok den siste natten på Alexandra Hotell i Loen. Da merker du veldig godt en enorm klasseforskjell på de to hotellene.

    Dato for oppholdet: juli 2021
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, jolleAremark
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

    Vi kommer som et par etter en lang dag i bil og er slitne. Vi kjøper oss et rom her, for 2000kr før vi drar videre. Det er altså så utrulig overpriset, i forhold til hva du får. Gamle rom, dårlig service, ekkelt bad, dårlig utsikt.

    Dagen etter var vi på et nydelig hotell i Valldal. Det var 4stjernes hotell, nydelig utsikt og mat. Det kostet oss 1600kr og vi fikk 10x så mye for pengene.

    Alt i alt, ikkje kjøp deg et rom på dette hotellet i Loen. Kjør til nærmeste by, og legg deg inn der

    Dato for oppholdet: september 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, mvb99
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

    Booket bord på hotellets restaurant og ble stående ved et skilt i hvertfall 10min før en servitør geleidet oss på plass. Restauranten var langt fra full.
    Maten kom kjapt og var veldig god, rydding og påfyll er ikke noe servitørene var opptatt av. Vi satt med tallerkner og glass veldig lenge. Da vi spurte etter dessertmeny regnet vi med at tallerkner ble tatt med, men neida. Dette gjorde til at vi kjøpte is på joker kontra å spise dessert i egne middagsrester.
    Frokosten var av samme stil, lang ventetid i trappa selv om 2/3 deler av frokostrommet var ledig, men servitørene måtte på død og liv følge oss til bordene og dekke på med kniver og gafler når vi satt ved bordet.
    Unødig opplegg for en frokost som var av standard god hotellfrokost.
    Rommene var dyre og missvisende iflg teksten som var Utsikt mot havet. Vi skimtet vel havet under frokosten, god utsikt mot rånere og joker var det plenty av.
    Tven var arvegods fra norsk rikskringastings museum som norges første flatskjerm.
    Badekaret var godt å legge seg oppi etter lang fjelltur, ulempen var at hele badet ble fyllt med vann når vannet i badekaret skulle tappes ut.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, trydolen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser