Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Vurdering fra reisende
53
16
4
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
53
16
4
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 76 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Dette er en utrolig flott og fint beliggende campingplass. Nydelig utsikt utover Lovatnet, og flotte fjell som omkranser stedet. Selve campingen har utrolig gode fasiliteter, hyggelig betjening, godt renhold og er i det hele tatt en topp plass å bi. Jeg har aldri lyst å dra herfra, og jeg vil alltid komme tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Balance983
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

For et utrolig vakkert sted! En skjult perle. Liten campingplass - noe vi liker- med fine plasser ved vannet til de fleste. God stemning og service. Restaurant og butikk med basisvarer. Fantastiske turmuligheter!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
125  Takk, alj12L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi har bodd 3 netter i en av de gamle koselige hyttene nede ved vannet. Enkel standard, men du har alt du trenger. Fantastisk utsikt, mye å finne på. Vi gleder oss til neste gang! Det koster 10 kroner for 5 minutter med varmt vann å dusje i, og hvis du leier de mindre hyttene må du ta med eget bestikk.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, vhernar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Var heldig å få leie en koselig hytte med 1 soverom og sovesofa i stuen. Flott bad og moderne kjøkken. Utsikten fra hytten var som balsam for sjelen. Hyggelig vertskap som anbefalte oss tur i et spektakulært og nydelig turterreng. Her vil vi tilbake, kan anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kathrine1966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

For en fantastisk campingplass med sannsynlig Norges flotteste beliggenhet ved Loenvatnet. Vi fikk plass til campingvogna rett ved siden av vannet og det var balsam for sjela og sitte å se utover både på morgenen og på kvelden. Stille og rolig plass med utrolig flotte sanitærfasiliter. Rent og pent uansett tidspunkt. Flott utgangspunkt hvis man vil oppleve Loen og alt den har å by på av kortere eller lengre turer. Utrolig imøtekommende personell på campingen. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Kvinne47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser