Ved ankomst Kjenndalsstova gikk jeg opp til Kjenndalsbreen, en tur på 12 km t/r. Lokalkjent guide... les mer
Spektakulært og nydelig. Kan kjøre helt frem til brearmen, bare kort spasertur fra parkering til... les mer
Dette er Norge på sitt vakreste. En opplevelse å se. Vi kjørte med caravan på den smale veien langs fjorden til isbreen. Gikk de siste 400 m opp til isbreen. Her kan man og campe. Toaletter, vann og benker på stedet.
Denne breen viser virkelig Norsk natur på sitt beste, utsikten og lyden er bare helt fantastisk! Magisk følelse!
Det er en fin kjøretur langs Lovannet - der det kan være trangt å møte brede biler. Vær forberedt på å måtte rygge
Dessverre har «global warming» gjort at iskanten har trukket seg langt tilbake - men det er fortsatt en opplevelse i fint vær
Kun litt skuffende at du kun kan betale med kontanter i bommen! Vi er tross alt i 2018 og det er få eller ingen som går med cash på seg lenger..
Flott tur til Kjenndalsbreen. Flott tursti mot breen. Vel verdt turen. Husk penger til bomveg. Beskrivelse av 2 ras som har gått tidlig på 1900 tallet, før du kommer opp til breen. Trist.
Innerst i enden av Loevatnet går veien innover i dalen mot Kjenndalsbreen, her er det fin parkering, og ca 15 min å gå flatt innover, til foten av denne vakre breen 🌞👍
Vel verdt turen, nok et magisk stykke Norge🗻👍🌞