Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Loen via feratta. Anbefales!!

Fy, for en helt fantastisk opplevelse. En kjempe fin tur fra start til slutt. Kjente godt på høyden... les mer

Anmeldt 4. august 2022
Sara T
via mobile enheter
Anbefales!!

Hadde en fantastisk tur! Dette er for alle som er i nogenlunde god fysisk form (er selv dame på... les mer

Anmeldt 3. august 2022
296bentem
via mobile enheter
Les alle 108 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (108)
Filtrer anmeldelser
108 resultater
Vurdering fra reisende
74
18
6
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
74
18
6
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 108 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2020

Instruktører som gjør deg utrygg ved å gå langt fremfor, mangel på informasjon osv.
Synd at det ble slik.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, E6863ELvivianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Via Ferrata Loen er desidert på topplisten over turer jeg har hatt i fjellet, om ikke nr 1. Denne turen gir deg et adrenalin kick, mestringsfølelse og betaling med en enorm utsikt på toppen.

Vi var 2 personer som aldri har gått Via Ferrata før men, klatret endel inne og i klatreparker ute. Vi valgte gå uten guide og det gikk kjempe fint.
Vil anbefale guide om man ikke har klatreerfaring fra før, da det noen steder er mer krevende samtidig som det kan bli litt luftig.

Kommer definitivt tilbake neste år!

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, endrec2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Uorganisert begynnelse uten informasjon om kva utstyr me skulle ta, me berre plukka opp det me såg andre tok. Fekk god gjennomgang av guide Roar før me gjekk.
Måtte leige sko som var utslitte, fekk beskjed av sur mann at dei var gode nok. Det var hol i sålen og dei hadde ikkje mønster igjen. Eg kommenterte også då eg kom tilbake at desse skoene burde vore kasta, men ingen beklagelse eller god kundehandtering heller denne gongen.
Vår guide Roar gjorde ein kjempejobb med sin rolege og lune veremåte og forutenom sko og dårleg organisert begynnelse er dette ein tur verd å ta og me kjem heilt sikkert tilbake:)

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, jillgH4758FQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Min datter og ektemann gikk denne velkjente Via Ferrata turen i Stryn nå i August og sitter igjen med en god opplevelse. De var fornøyde med både guide, utstyr, forhold i løypa (både partiet man går og klatrer). Verdt hver krone!

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, MiaSki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

En veldig fin opplevelse. Fikk utfordret høydeskrekken på denne turen, men gikk bedre en forventet!
Ha med masse vann, vi var 2 stk og drakk 4 L. Vi gikk den dagen det var 26 grader og sol så gikk fint å gå i t skjorte og shorts. Flinke guider som fortalte litt lokale historie. De forsvant litt etter henge bruen, men dette hadde vi fått beskjed om på forhånd så det gikk helt fint. Vi hadde ingen klatre erfaring, men det gikk fint. Var tungt og krevende, men en stor mestringsfølelse på toppen. Vi leide sko, det anbefales.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, MarenOsterhus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser