Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna denne plassen.”
Anmeldelse av Kjenndalstova AS

Kjenndalstova AS
Vurdert som nr. 4 av 5 Restauranter i Loen
Prisklasse: USD 5 - USD 32
Beskrivelse: Velkomen til Kjenndalstova, ein restaurant i eit område omringa av overveldande natur med ei tilhøyrande dramatisk historie. Her kan du ete tradisjonsrik mat, oppleve natur og historie på guida båttur over Lovatnet, og overnatte på Hogrenning feriehytter, ein stad som gjev deg eit fantastisk utgangspunkt for opplevingar, attraksjonar og aktivitetar.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkomen til Kjenndalstova, ein restaurant i eit område omringa av overveldande natur med ei tilhøyrande dramatisk historie. Her kan du ete tradisjonsrik mat, oppleve natur og historie på guida båttur over Lovatnet, og overnatte på Hogrenning feriehytter, ein stad som gjev deg eit fantastisk utgangspunkt for opplevingar, attraksjonar og aktivitetar.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Forferdelig betjening. Særlig en mørkhåret Ung dame. Bisk og sur. Styr unna dette serveringsstedet selv om plassen i seg selv er flott. Det var ikke bare vi som opplevde betjeningens vrede. Har ikke opplevd maken.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, kurtf693
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 45 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Etter besøk innover i dalen, smakte godt med vafler og kaffe. Prisen oversteg kvaliteten på både mat og service, men en liten historieundervisning var god. Flott plass.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, erikmG6801GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Service og motakelse var elendig hos 2 av dei ansette. Sure og grinete, pluss att dei som sto i kiosken ikke kunne betjene på grunn av alder så da resulterte i lange køer. Maten den ble servert 1 time og 25 minutter etter den var bestilt. Dette resulterte da i haste spising før vi skulle ta båten tilbake til vakre sande.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, karlandreasm2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Me kom innom kl 17:50, 10 min før avslutning av middag. Heldigvis rakk me det for salat med marinert hjortekjøtt var fantastisk god! Utsikten var i tillegg makalaus. Hyggeleg betjening.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Essomann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019 via mobile enheter

Selv om veien inn hit er smal og svingete, er det verdt turen. Kroen ligger fint til helt nede ved vannet og det er også mulig å ta båt inn hit i sommersesongen. Det luktet deilig av nystekte vafler inne på den koselige kaféen.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, reidunb2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kjenndalstova AS, så også på

 

Har du vært i Kjenndalstova AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din