Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Billig kano utleie ! ”
Anmeldelse av Kjenndalstova AS

Kjenndalstova AS
Vurdert som nr. 4 av 5 Restauranter i Loen
Prisklasse: USD 5 - USD 32
Beskrivelse: Velkomen til Kjenndalstova, ein restaurant i eit område omringa av overveldande natur med ei tilhøyrande dramatisk historie. Her kan du ete tradisjonsrik mat, oppleve natur og historie på guida båttur over Lovatnet, og overnatte på Hogrenning feriehytter, ein stad som gjev deg eit fantastisk utgangspunkt for opplevingar, attraksjonar og aktivitetar.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Velkomen til Kjenndalstova, ein restaurant i eit område omringa av overveldande natur med ei tilhøyrande dramatisk historie. Her kan du ete tradisjonsrik mat, oppleve natur og historie på guida båttur over Lovatnet, og overnatte på Hogrenning feriehytter, ein stad som gjev deg eit fantastisk utgangspunkt for opplevingar, attraksjonar og aktivitetar.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi havnet her etter vi hadde sett på breen, bestemte oss for å stikke innom her. Det tenkte de fleste andre også, mye folk og lite bemanning stakkars. Men de ansatte holdt hodet over vann og var utrolig hyggelige. Vi fikk omsider leid en kano og en ro båt og fikk en fantastisk flott tur !

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 340madelenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 45 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

Vi var en gjeng på 7 personer som spiste middag og dessert. Kakestykkene kostet 60-80 kroner og måltidene rundt 250 kr. Smakte godt men var overpriset. Det som trekker ned er at det jobbet en grådig litt eldre dame der med kort hår som ville ha betalt for hver eneste krone, fikk såvidt en sukkerbit gratis. Noe som er rart når vi brukte 2000 kroner der. Skuffende.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bamsebenny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Forferdelig betjening. Særlig en mørkhåret Ung dame. Bisk og sur. Styr unna dette serveringsstedet selv om plassen i seg selv er flott. Det var ikke bare vi som opplevde betjeningens vrede. Har ikke opplevd maken.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, kurtf693
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Etter besøk innover i dalen, smakte godt med vafler og kaffe. Prisen oversteg kvaliteten på både mat og service, men en liten historieundervisning var god. Flott plass.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, erikmG6801GH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Service og motakelse var elendig hos 2 av dei ansette. Sure og grinete, pluss att dei som sto i kiosken ikke kunne betjene på grunn av alder så da resulterte i lange køer. Maten den ble servert 1 time og 25 minutter etter den var bestilt. Dette resulterte da i haste spising før vi skulle ta båten tilbake til vakre sande.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, karlandreasm2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kjenndalstova AS, så også på

 

Har du vært i Kjenndalstova AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din