“Værste kundeservicen jeg har opplevd! ”
Anmeldelse av Kjenndalstova As

Kjenndalstova As
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Loen
Beskrivelse: En restaurant i et område omringet av overveldende natur med ei tilhørende dramatisk historie. Her kan du nyte tradisjonsrik mat, oppleve natur og historie på guida båttur over Lovatnet, og overnatte på Hogrenning Gard & Overnatting som ligger midt i Lodalen og dermed gir deg et fantastisk utgangspunkt for opplevelser, attraksjoner og aktiviteter i hele Nordfjord.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Her kom vi etter en fantastisk båt tur, og gledet oss på deilig mat og drikke. Bestiller middag og dessert, men det får en bismak da vi blir møtt med null service. Personalet som jobber her er sure, lite imøtekommende, gjør ikke det vi spør pent om, og vi må vente i evigheter for den minste ting. Kan for eksempel nevne at kaffen nesten var kald før de kom med en engangsboks med fløte. Ikke en henvendelse vi kom med ble møtt med smil eller vennlighet. Rart de får lov å jobbe her, så sure og grinete de er hele gjengen. Og med liten vilje for å utføre kundeservice. Skal ikke legge igjen penger her igjen.

1  Takk, JessicaSun87

Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Koselig kafeteria med nydelige hjemmelagde retter. Kakene var virkelig som hjemmelaga og smakte ekstra godt i de nydelige omgivelsene.

Takk, Skaar180
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Savnet egentlig noe påsmurt eller småretter. Vi tok betasuppe til 135. Min var noenlunde varm, men ikke den til mannen min. Vet ikke helt, litt overpriset for noe med så der kvalitet

2  Takk, InaMitt
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Trivelig sted og hyggelig personale. Masse gode middagsretter å velge i, vi spiste kortreist ørret fra Lovatnet, veldig godt. Lite ventetid til tross for masse folk.

2  Takk, Oddie99
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Brokkoli suppen var veldig god 👌🏼 Men betjeningen var ikke koselig dessverre.. køen ved kassa tok laaaang tid!
Turen videre inn til Breen er et absolutt must😍🏔

Takk, annesf87

Reisende som så på Kjenndalstova As, så også på

Har du vært i Kjenndalstova As? Del dine erfaringer!