Maten smaker godt, men hun som jobber i kassa er ufin og frekk. Hun roper og skriker, er sur og gretten.
3–7 av 47 anmeldelser
For en vakker plass, idyllisk og nydelig!
Men skal du inn å kjøpe noe i cafeen, blir du møtt av de sureste menneskene jeg har møtt på, sure, ufyselige og så lite service innstilte, vi skulle kun ha en kaffi. Kommer aldri dit igjen og syns ikke de menneskene burde jobbet der, kanskje smile kurs eller service kurs til de?
Nydelig norsk tradisjonsmat, både den stekte ørreten og sosakjøt med hjort var veldig gode! Omgivelsene er helt fantastiske: utsikt over den innerste enden av vakre Lovatnet, turkisblått av vannet fra Kjenndalsbreen. Bittelitt trekk for at en bare kan kjøpe vann (kortreist Olden på flaske), og at de ikke hadde sider fra Sogn. Men likevel anbefales Kjenndalstova på det varmeste, for maten er virkelig god!
Koselig og idyllisk kafé. Topp beliggenhet, upåklagelig service og god kaffe!
Rent og pent- Rett og slett tipp topp!
Her kom vi etter en fantastisk båt tur, og gledet oss på deilig mat og drikke. Bestiller middag og dessert, men det får en bismak da vi blir møtt med null service. Personalet som jobber her er sure, lite imøtekommende, gjør ikke det vi spør pent om, og vi må vente i evigheter for den minste ting. Kan for eksempel nevne at kaffen nesten var kald før de kom med en engangsboks med fløte. Ikke en henvendelse vi kom med ble møtt med smil eller vennlighet. Rart de får lov å jobbe her, så sure og grinete de er hele gjengen. Og med liten vilje for å utføre kundeservice. Skal ikke legge igjen penger her igjen.