Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Idyllisk plass”
Anmeldelse av Kjenndalstova AS

Kjenndalstova AS
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Loen
Prisklasse: USD 4 - USD 26
Beskrivelse: En restaurant i et område omringet av overveldende natur med ei tilhørende dramatisk historie. Her kan du nyte tradisjonsrik mat, oppleve natur og historie på guida båttur over Lovatnet, og overnatte på Hogrenning Gard & Overnatting som ligger midt i Lodalen og dermed gir deg et fantastisk utgangspunkt for opplevelser, attraksjoner og aktiviteter i hele Nordfjord.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En restaurant i et område omringet av overveldende natur med ei tilhørende dramatisk historie. Her kan du nyte tradisjonsrik mat, oppleve natur og historie på guida båttur over Lovatnet, og overnatte på Hogrenning Gard & Overnatting som ligger midt i Lodalen og dermed gir deg et fantastisk utgangspunkt for opplevelser, attraksjoner og aktiviteter i hele Nordfjord.
Anmeldt 12. september 2021

Kjenndalsstova ligger innerst i Lovatnet, veldig idyllisk plass.
Vekdig flott innsegling med flott grønnfarge på vannet.
Brukte charterbåt inn med fantastisk flott guiding om Lovatnet og om rasulykkene som har vært

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
1  Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (47)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 47 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Maten smaker godt, men hun som jobber i kassa er ufin og frekk. Hun roper og skriker, er sur og gretten.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, pippilangstrump2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2021

For en vakker plass, idyllisk og nydelig!
Men skal du inn å kjøpe noe i cafeen, blir du møtt av de sureste menneskene jeg har møtt på, sure, ufyselige og så lite service innstilte, vi skulle kun ha en kaffi. Kommer aldri dit igjen og syns ikke de menneskene burde jobbet der, kanskje smile kurs eller service kurs til de?

Dato for besøk: august 2021
Takk, Markus1223
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig norsk tradisjonsmat, både den stekte ørreten og sosakjøt med hjort var veldig gode! Omgivelsene er helt fantastiske: utsikt over den innerste enden av vakre Lovatnet, turkisblått av vannet fra Kjenndalsbreen. Bittelitt trekk for at en bare kan kjøpe vann (kortreist Olden på flaske), og at de ikke hadde sider fra Sogn. Men likevel anbefales Kjenndalstova på det varmeste, for maten er virkelig god!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, GeirS948
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. mai 2021 via mobile enheter

Koselig og idyllisk kafé. Topp beliggenhet, upåklagelig service og god kaffe!
Rent og pent- Rett og slett tipp topp!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Turfrokena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kjenndalstova AS, så også på

 

Har du vært i Kjenndalstova AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.