Var her på familiemiddag, og fikk nydelig indisk her. Hyggelig betjening og god mat. Anbefales! Prima!
4 personer bestilte 4 forskjellige retter. Alle var veldig fornøyd. Fantastisk god mat. Smaksrike, både milde og runde i smaken til spicy og hotte retter. Anbefales!
Dear Eva Fløgstad K,
Thank you for the wonderful feedback on your recent visit. Hope you had great time here
Deepak
Fantastisk god mat! Vi bestilte takeaway og prøvde veldig mange retter og alt var helt fantastisk godt! God service! Kan anbefales på deg varmeste!
Dear Karine N ,
Deepak
Den beste indiske maten jeg noen gang har smakt! Etter en magisk take-Away endte vi opp med å bestille der 3 ganger og vi har prøvd 11 retter på menyen! Rett og slett unikt! Meget god service!
Dear Eivind K ,