Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza”
Anmeldelse av Pizzeria Papa Luigi

Pizzeria Papa Luigi
Vurdert som nr. 879 av 1 102 Restauranter i Fuengirola
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 14. november 2018

Stedet har bra besøk og ligger sentralt. Hyggelige folk som jobber der og de kjenner deg igjen. God pizza som holder et greit nivå, ingen høydare, men et allright sted og stikke innom!!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (318)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 318 anmeldelser

Anmeldt 5. mars 2018

Først vil jeg påpeke at den Pizzeria Papa Luigi som min kone og jeg besøkte i kveld ligger på Paseo Maritimo i retning Los Boliches (øst for London Pub). Vi er veldig glade i skalldyrpizza, og vi ønsker derfor å prøve ulike steder som har dette tilbudet på menyen. Papa Luigi kom ikke godt ut i vår test. Servicen var meget god, lokalet var supert med en fantastisk utsikt, men pizzaen holdt ikke mål. Råstoffet (skalldyrene) bar preg av å være hentet fra fryseboksen eller hermetikkboksen, og da blir ikke resultatet godt.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Per-Arthur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Ikke noe fancy, men helt greit. Pizza for en person. Litt lite på smak. Vi spiste 3
Stk på 4 personer - litt lite

Dato for besøk: juli 2017
Takk, morknudsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

God service og hyggelige kelnere. Maten er midt på treet. Dette er ikke stedet for de store Italienske opplevelser.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2016

Pizzaen på Papa Luigi var faktisk veldig god, og den var billig også. Restauranten ligger midt på strandpromenaden i Fuengirola

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pizzeria Papa Luigi, så også på

Fuengirola, Costa del Sol
 

Har du vært i Pizzeria Papa Luigi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.