“Beste restaurantopplevelse på lenge”
Anmeldelse av El Higueron Restaurante

El Higueron Restaurante
Vurdert som nr. 164 av 1 277 Restauranter i Fuengirola
Kjøkken: Spansk
God for: Forretningsmøter, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2022

Fire voksne og to barn spiste middag kl 20 rett etter åpningstid. Fantastisk uteområde med utsikt over hele området. Ble tatt hyggelig imot av betjeningen og oppmerksom kelner som fulgte godt opp. Informasjon om rettene var helt topp. Maten var veldig bra, også barnemenyen. Prisnivået er helt ok på stedet selv om du får billigere. Anbefales!

Takk, Wenche S
Marketing H, Propietario på El Higueron Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2022

Thank you very much for rating us so positively. We are happy to know that your experience at El Higuerón was great, both for the quality of our products and for the excellent service. We look forward to seeing you again very soon!

Anmeldt 5. mars 2018

Vi dro hit på en anbefaling, og var godt fornøyde. Vi forsøkte to forskjellige retter, og en forrett som ikke sto på menyen. Betjeningen var vennlige og hjelpsomme. Baren i tilknytning til restauranten var veldig hyggelig.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, lillyanita
Anmeldt 11. juni 2016 via mobile enheter

Nydelig mat med en flott utsikt over Fuengirola. Veldig profesjonelle kelnere med gode anbefalinger. Må ta taxi eller bil for å komme seg dit, eneste minuset. Kan lett anbefales til andre!

Dato for besøk: juni 2016
Takk, ninakarlsnes
El Higuerón R, Director de Relaciones Públicas på El Higueron Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2016

Buenas tardes Dña. MoldeFK

Agradecemos su visita y su valoración. Esperamos que regrese.
Reciba un saludo cordial.

Anmeldt 9. mai 2016 via mobile enheter

Fantastisk. Nydelig mat😋 god service. Fantastisk utsikt mot havet. 😄kjør mot mijas. Lett å finne. Vi er.tre voksne fikk måten samtidig og alle var kjempe fornøyd.

Dato for besøk: mai 2016
Takk, torillindbergetm
El Higuerón R, Director de Relaciones Públicas på El Higueron Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2016

Buenas noches Dn. Toril

Muchas gracias por su opinión. Reciba un saludo cordial.

Anmeldt 9. juli 2015 via mobile enheter

Dette var ikke det vi hadde forventet oss. Vi var 11stk, 7 voksne og 4 barn. Satt oss til bordet kl 2100, og det tok 1 1/2 time før alle hadde fått middagen. vi droppet forretten da dei brukte 30 min på drikkene. Når middag og dessert med beskjeden drikke til maten koster 4 500,- forventer eg at middagen skal være presis og varm. Vi fikk feil og dei viste heller ikke hva som var hva. Dette var rett og slett dårlig og irriterer meg at dette var avslutnings middagen i Spania:(

Dato for besøk: juli 2015
Takk, jo F
El Higuerón R, Director de Relaciones Públicas på El Higueron Restaurante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2015

Buenas noches Sr. Jo F. Lamentamos mucho que su visita no haya resultado como usted esperaba. Agradecemos sus comentarios y los comunicaremos a los jefes de servicio en sala y cocina. Valoramos su opinión porque nos ayuda a mejorar. Reciba un saludo cordial.

Reisende som så på El Higueron Restaurante, så også på

Fuengirola, Costa del Sol
Fuengirola, Costa del Sol

Har du vært i El Higueron Restaurante? Del dine erfaringer!