“Nydelig”
Anmeldelse av Mia's Pizzorante

Mia's Pizzorante
Vurdert som nr. 56 av 1 286 Restauranter i Fuengirola
Anmeldt 12. desember 2018

Endelig en veldig god italiener! Til forrett hadde vi en variant av. Villtorsk tonnato, og til hovedrett hadde vi en egen komposisjon av kalv, avocado med hollandaise gratinert i ovn. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, lacalahills
MiasGourmet, Propietario på Mia's Pizzorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Thank you very much.

Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

En populær plass hvor man bør booke bord på forhånd. Autentisk italiensk mat som holder bra nivå. Bør besøkes!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Marius A
MiasGourmet, Propietario på Mia's Pizzorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018

Thank you!!

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat, service, alltid! Stamsted hver
gang vi er i Spania. Et must å besøke om du liker pizza og pasta. Gå her!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, LindaS1790
MiasGourmet, Propietario på Mia's Pizzorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2018

Thank you for your feedback

Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Vi har vært her 5 ganger de siste to ukene og det er meget god mat her! Prisene er veldig fine, men rettene er ikke de største. Alt er veldig godt og fint forberedt! En av de beste jeg restaurantene jeg har vært på her i området. God service og man bør bestille bord på forhånd. Veldig populært.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, JanneE133
MiasGourmet, Propietario på Mia's Pizzorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2018

Thank you four your feedback.

Anmeldt 8. februar 2018 via mobile enheter

Kjempegod pastarett, Garganelli alla Mia’s.
Døtrene mine spiste nydelig Pizza.
Hyggelig stemning, og greie priser !
Anbefales 👌

Dato for besøk: januar 2018
Takk, p_lfredrika
MiasGourmet, Propietario på Mia's Pizzorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2018

Takk

Thank you

Reisende som så på Mia's Pizzorante, så også på

Har du vært i Mia's Pizzorante? Del dine erfaringer!