Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig mottakelse og god indisk mat!”
Anmeldelse av Namaste Fusion

Namaste Fusion
Få mat levert
Vurdert som nr. 7 av 1 100 Restauranter i Fuengirola
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 22
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi valgte stedet av mange på grunn av gode omtaler på TripAdvisor. Nydelig brød med 3 forskjellige sauser før maten .
Profesjonell og hyggelig kelner som ga gode råd da vi spurte.
Hovedrett lam og kylling med ris og nanbrød var velsmakende og riktig krydret.
Vi var meget fornøyde med valg av restaurant til siste kvelden og anbefaler stedet til andre som liker indisk mat. I tillegg var det normalt, dvs middels prisnivå. Bra sted ! Lykke til!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, 386dagnyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 426)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 1 426 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Ble tatt i mot av serviceinnstilte personer.
Maten var fantastisk god. Vi spiste Tandoori Mix grill. Det var nydelig. Jeg elsket myntesausen deres, sikkert den eneste som spiste myntesaus med teskje
Anbefaler stedet på det sterkeste.
Alba og Melina gjorde en god jobb med så god service og mat

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Annlaug A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2018

Veldig god service av Alba og herlig mat. Veldig høflig og imøtekommende betjening og vi kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Janicke S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2017 via mobile enheter

Tradisjonell indisk mat og også internasjonal. Vi var 4 venner som spiste sterk indiskmat, ordinær indisk mat og entrecôte. Alt perfekt. Vinen var så god at jeg kjøpte med en flaske hjem til Norge. Rene toalettfasiliteter. Veldig hyggelig betjening. Dette er et sted som forsvarer mange stjerner.

Dato for besøk: november 2017
Takk, eriksR3055MR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

God service og herlig mat. Indisk på sitt beste. Ligger koselig til i en bakgate av strandpromenaden. Herlig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Namaste Fusion, så også på

Fuengirola, Costa del Sol
 
Fuengirola, Costa del Sol
Fuengirola, Costa del Sol
 

Har du vært i Namaste Fusion? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.