“Mor og datter tur”

Kjøkken: Gresk, Steakhouse
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelige ansatte, nydelig mat, rent og flott. Koste oss max. Anbefaler virkelig dette stedet videre

Takk, TrudeB79

Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

TL;DR: Styr unna!

------
Vi visste allerede da vi kom inn, at det ville være elendig service og kvalitet. Vi måtte vente 5 minutter på at en kelner endelig skulle komme. De var opptatt med å snakke med en kamerat og kom til oss først når kameraten stakk.
Da vi endelig skulle få bestille drikke, var det som om han var opptatt med noe på en helt annen planet.
Vi bestilte 2 fantaer og springvann.
Da kom han tilbake med 4 flasker som var av et merke vi aldri hadde sett før som var skittent. I stedet for vanlig vann, kom han med vann med kullsyre og jeg hater kullsyre.

Å drikke alkohol-innholdig drikke mens man jobber burde heller ikke ha vært en ting. Alle glasene vi fikk var veldig skitne. Kelneren var ikke så veldig interessert i å høre på det vi sa når vi bestilte, eller så er han halvdøv.

Pizzaen var bra nok stekt, men vi måtte spørre om fat (som heldigvis ikke var skitne). Det tok ekstremt lang tid før pizzaen kom, vi ventet i 30-40 minutt.

Pizzaen smakte helt greitt, ettersmak ikke helt topp men det får duge.

Takk, Martini0001
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi spiste biff alle fire, små og store, og det smakte helt magisk 🙌 utrolig hyggelig sted. Desserten fælt i smak hos barna. Dit går vi garantert igjen

Takk, May-Jeanette R
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig Gresk restaurant. Maten var god og betjeningen var trivelig. Ikke så dyr mat heller. Anbefales.

Takk, Wander786649
Anmeldt 2. september 2017 via mobile enheter

Forferdelig pizza! Bunnen er ikke ferdig. Sa ifra, men fikk tilbake en pizza som var like dårlig stekt.

Dato for besøk: september 2017
2  Takk, 288karinal

Reisende som så på Santorini Restaurant, så også på

Fuengirola, Costa del Sol
Fuengirola, Costa del Sol

Har du vært i Santorini Restaurant? Del dine erfaringer!