Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svip”
Anmeldelse av Restaurant Lucia

Restaurant Lucia
Vurdert som nr. 367 av 982 Restauranter i Fuengirola
Kjøkken: Skandinavisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Dette er en litt bortgjømt restaurant, den er litt vanskelig å finne. Men når dere finner så er det en fantastisk plass å spise lunsj på. Her er det norske/ danske drivere, så her får dere noen fantastiske smørbrød. Her er det sild og akevitt, samt noe nydelige smørbrød av både reke og fisk. Så her anbefaler jeg dere å ta en tur. Har selv vært her flere ganger selv når vi først er i fuengirola, å det har vært en suksess vær gang, både mat -øl og akevitt er helt innenfor det vi forventer.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 85kjellmac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 23 anmeldelser

Anmeldt 4. oktober 2018

Meget godt å se at kvaliteten her er fremdeles meget høy. Skandinavisk restaurant i særklasse. Godt å være tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, johnpA2314AB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

God mat, super service og maten er alltid god når jeg spiser der. Har aldri opplevd at maten og service har vært dårlig.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Eirik P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2017 via mobile enheter

Hadde bestilt bord og pinnekjøtt. Utmerket middag og hyggelig betjening. Et besøk i Fuengirola er verdt en tur hit.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 762einarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2017 via mobile enheter

Fantastisk middag,beste ribbe,rødkål og alt tilbehør....løp og kjøp,beste jeg har spist❤️❤️❤️❤️så koselig restaurant og koselig betjening,kom på lucia og spis alltid god mat her

Dato for besøk: desember 2017
Takk, nussab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Lucia, så også på

 

Har du vært i Restaurant Lucia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din