Utrolig bra karting!

Christoffer A
Bra bane, grei pris

josteingl
Føresvik, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Fuengirola
Anmeldt 26. juli 2015 via mobile enheter

50 euro for 3 x 10 min. med kjøring. Kjørte oppvarming og kvalifisering første heat og race de to siste heatene.
Valgte de kjappeste bilene 270cc går i 60 km/t.
Flott bane og digg utsikt over Fuengirola.

1  Takk, Christoffer A
Anmeldt 26. juli 2015

Egne biler for barn mellom 10-14 som går litt seinere enn voksne biler. Men kjører sammen på banen som er meget god. Ca 10 min kjøring for 20€ og 17€ for barn. Har biler med passasjersete for mindre barn. 10 min taxi fra sentrum.

Takk, josteingl
Anmeldt 1. juli 2015 via mobile enheter

Dårlige biler. Gikk for sakte. Kjedelig bane. Dyrt. 6 euro for to små is og 20 euro for ti minutter er dyrt i Spania. Positivt de har tosetere.

Takk, 1espeng
Anmeldt 24. juli 2014

Bane for barn og voksne. Begge banene var kjekke og utfordrende. I og med at det er utendørs, kan det nok bli litt varmt midt på dagen.
Prismessig veldig bra!

Dato for opplevelse: juli 2014
Takk, Maylin78
Anmeldt 19. juni 2013

bra bane og kart, litt dyrt..........................................................................................................

Dato for opplevelse: april 2013
1  Takk, 315915foodguild