Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 747)
Filtrer anmeldelser
1 747 resultater
Vurdering fra reisende
900
570
167
67
43
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
900
570
167
67
43
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 747 anmeldelser
Anmeldt 4. januar 2018 via mobile enheter

Dec 22-27 Dec 30 -Jan 3 Hele hotellet er vakkert pyntet til julefeiring.Alle ansatte er meget hyggelige og gjør sitt beste for at man skal trives.Det er rent over alt og vi har ved begge anledninger hatt store og bra rom.Gode senger,har problem med ryggen min og fikk en extra overmadrass.Vi hadde halv pensjon.Hotellet ligger for seg selv med en nydelig strand rett utenfor.Vi hadde også norske,svenske og danske TV.kanaler.
Den 24 var det Galla middag.Der man kunne komme og gå fra kl.19 til kl.21:30.På vei inn fikk man et glass musserende og vin til maten.Man hentet som vanlig sin egen mat.Maten var det ikke noe spesiell ved,men det fantes reker,blåskjell og havkreps Så denne middagen minnet lite om en Galla middag.
Kvelden ble ikke markert på noen annan måte,ingen julemusikk.Pianobaren åpnet kl.21,pianisten spilte for det meste klassisk musikk.Vil i grunnen ikke kalle det en pianobar men en bar med konsertmusikk.
Det skulle bli dans i et annet lokal etter kl.22:00 Vi kom ned dit med et ennet par,men da sto det en barnevogn på dansegulvet og noen småbarn lekte med en ansatt julenisse.Ikke det vi ville være med om,så etter å ha snakket med en ansatt i baren ,som ikke visste hvor lenge denne leken ville vare.Da bestemte vi oss for å avslutte kvelden.
Så en ny juleaften på dette hotellet med Galla middag den 24 blir det neppe på oss.
Syntes heller ikke middagen var særlig imponerende.Ville heller tatt kun frokost og spist på a la carte restauranten som er på hotellet.De har også en liten og koselig tapas bar på hotellet med nydelige kyllingvinger.
Så til Galla middagen på Nyttårsaften,kjempeflott !Nydelig mat ! Flotte omgivelser og disco til kl.04 for de som greier det.Den første Nyttårs dagen var det levende musikk til kl.15:00 Frokost ble byttet ut til lunch kl.13:00 og gratis vin hele tiden.Været var strålende og dørene til terrassen ble åpnet.Det var en fantastisk fin dag.Så tusen takk!
Dette var min opplevelse av dette hotellet.Reiser gjerne tilbake ,bare ikke i julen

Opphold: desember 2017, reiste som et par
Takk, Berit H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ignacio C, Director General på Hotel IPV Palace & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2018
Google-oversetting

Dear Berit H,

Thank you very much for staying at Hotel IPV Palace & SPA and for your review on Tripadvisor.
It is very nice to learn that you have enjoyed your holiday with us, as well as our facilities, services and amazing location and also it is a great reward to learn that you have enjoyed our amazing New Year's Eve Gala Dinner as the rest of our Guests. We will take good note of your comments that always help us to improve.
We appreciate the time spent on your feedback and will be a pleasure to welcome you back very soon.

KInd regards and Happy New Year!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2017

Et meget lekkert rent hotell med god frokost. Ligger litt uten for byen. Avhengig av gode bein eller bruk av Taxi. 70 kr inn til byen. Bussen var alltid full og gikk 2 ganger i timen. Nydelig klima. Litt skuffende at rommet ikke var klart til innsjekking, men at man må vente utover avtalt tid. Restauranten på hotellet som man bruker til lunsj var meget ustrukturert . Det tok lang tid å få kontakt med kelnere for bestilling. Lang tid for å få betalt. Fikk skittene glass flere ganger. Dårlig servise og velvillige vedrørende sen utsjekk på avreise dag. Ønsker man å ligge på stranden og sole seg må man betale for solsengene. Et elendig show, som minnet om en "skoleavslutning". Transfer fra hotellet fungerte ikke, så vi ble 20 minutter forsinket.

Romtips: Skygge på verandaene.
  • Opphold: august 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, AnneBrath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ignacio C, Director General på Hotel IPV Palace & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2017
Google-oversetting

Dear AnneBrath,

Thank you very much for staying at Hotel IPV Palace & SPA and for your review on Tripadvisor.
We hope that you have enjoyed your holiday at our Hotel, as well as our facilities, services and amazing location. Regarding your comments, we would like to point out that our Check-in is between 14:00 and 16:00. About the Restaurant, we are sorry if has not meet entirely your expectations, our staff work very hard to offer you the best service. About the late check-out, we recieve the requests from all our Guests and try to do our best to meet their requirements. Our Hotel has been fully booked since the beginning of 2017 and sometimes it is not possible to meet all of them. We are sory for the inconveniences this may have caused you. Regarding your comments about the beach, we would like to inform you that the sundbeds and umbrellas concession along the coast depends on private companies and do not belong to our Hotel. We can offer sunbeds in our wonderful outdoor areas next to the pool, but outside our facilities, they do not depend in any case to our Hotel.
We appreciate the time spent on your review and hope to welcome you back very soon.
Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2017 via mobile enheter

Vi leste mange av anmeldelsene på Trip Advisor før vi landet på å velge IPV. Våre erfaringer har vært veldig gode. Vi hadde rom i 4de etg. og hadde fantastisk utsikt og herlig å ha balkongdør åpen og høre lyden av bølger fra sjøen.

Fin strand foran hotellet i tillegg til fint inne område med bassenger. Plenty med solsenger. Mange fine spisesteder i området. Også kort vei til stort shopping senter.

Vennlig betjening. God mat og behagelig å være i spisesal.

Opphold: mai 2017, reiste som et par
Takk, Bengt S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ignacio C, Director General på Hotel IPV Palace & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2017
Google-oversetting

Dear Bengt S,

Thank you very much for staying at Hotel IPV Palace & SPA and for your review on Tripadvisor.
We are glad to know that you have enjoyed our facilities, services and amazing location. It is a great pleasure to receive feedback like yours, they are a great reward to our daily work.
Thank you for the time spent on these comments and hope to welcome you back very soon at our Hotel.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2016

Nært til by og strand.
Dette er stedet som kan anbefales på det varmeste til venner og kjente.
Kort vei fra flyplassen til hotellet med taxi (ca 20 minutter)
Strandsengene kunne vært litt bedre, eller meget bra!

  • Opphold: juli 2016, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, kjellsydseter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ignacio C, Director General på Hotel IPV Palace & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2016
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you very much for staying at Hotel IPV Palace & SPA and for your review on Tripadvisor.
It is great to know that you have enjoyed our facilities and services and have had a pleasant time at our Hotel.
Thank you very much for this excellent rating and for the time spent in these comments.
We hope to welcoming you back very soon.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2014

Aner ikke hvordan andre kan lovprise dette hotellet. Ja, beliggenhet var bra, ja, det var balkong og ja, du kunne kjøpe alle måltider. Men solen forsvant rundt hjørnet tidlig på formidagen, du må stå oppreist om du vil du ha utsikt og ikke se inn i en murveranda. Og maten! Lenge siden vi har fått servert noe så begredelig. Selv om resepsjonen fremstår som et middels kongehus, anbefaler vi å trekke nærmere sentrum.

  • Opphold: desember 2014, reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Jan Arild V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser