Dec 22-27 Dec 30 -Jan 3 Hele hotellet er vakkert pyntet til julefeiring.Alle ansatte er meget hyggelige og gjør sitt beste for at man skal trives.Det er rent over alt og vi har ved begge anledninger hatt store og bra rom.Gode senger,har problem med ryggen min og fikk en extra overmadrass.Vi hadde halv pensjon.Hotellet ligger for seg selv med en nydelig strand rett utenfor.Vi hadde også norske,svenske og danske TV.kanaler.
Den 24 var det Galla middag.Der man kunne komme og gå fra kl.19 til kl.21:30.På vei inn fikk man et glass musserende og vin til maten.Man hentet som vanlig sin egen mat.Maten var det ikke noe spesiell ved,men det fantes reker,blåskjell og havkreps Så denne middagen minnet lite om en Galla middag.
Kvelden ble ikke markert på noen annan måte,ingen julemusikk.Pianobaren åpnet kl.21,pianisten spilte for det meste klassisk musikk.Vil i grunnen ikke kalle det en pianobar men en bar med konsertmusikk.
Det skulle bli dans i et annet lokal etter kl.22:00 Vi kom ned dit med et ennet par,men da sto det en barnevogn på dansegulvet og noen småbarn lekte med en ansatt julenisse.Ikke det vi ville være med om,så etter å ha snakket med en ansatt i baren ,som ikke visste hvor lenge denne leken ville vare.Da bestemte vi oss for å avslutte kvelden.
Så en ny juleaften på dette hotellet med Galla middag den 24 blir det neppe på oss.
Syntes heller ikke middagen var særlig imponerende.Ville heller tatt kun frokost og spist på a la carte restauranten som er på hotellet.De har også en liten og koselig tapas bar på hotellet med nydelige kyllingvinger.
Så til Galla middagen på Nyttårsaften,kjempeflott !Nydelig mat ! Flotte omgivelser og disco til kl.04 for de som greier det.Den første Nyttårs dagen var det levende musikk til kl.15:00 Frokost ble byttet ut til lunch kl.13:00 og gratis vin hele tiden.Været var strålende og dørene til terrassen ble åpnet.Det var en fantastisk fin dag.Så tusen takk!
Dette var min opplevelse av dette hotellet.Reiser gjerne tilbake ,bare ikke i julen