Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Algotels
Vio.com
USD 87
eDreams
Travelocity
Lol.travelUSD 126
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Riktignok et slitt hotell som nok hadde sin storhetstid på 80-tallet, men særlig bedre beliggenhet mellom Los Boliches og Fuengirola får du ikke. Rett ut på stranda, god tapas og pannekake restaurant i 1 etc og stort supermarked 50 meter oppi gata. Bittelite svømmebasseng m få solstoler og dårlige solforhold trekker ned, treningssenter på hjørnet m muligheter for drop-in trekker opp! Vi bodde i 9 etg m stor hjørne terasse; flott - men en del vind i høyden.

Dato for oppholdet: oktober 2017
3  Takk, 826unnim
Anmeldt 14. mars 2017

Igjen et nytt opphold på dette hotellet. Stella Maris ligger sentralt og like ved stranden med promenaden i Fuengirola. Rommet vårt hadde oppgradert bad siden sist. Godt med varmt vann. Effektiv betjening sørget for et rent og ryddig rom. Nye håndduker ved behov. Eneste minus er små heiser som tar litt tid!

Dato for oppholdet: februar 2017
1  Takk, travelmann3
Anmeldt 24. februar 2015

Hadde første dagen en studioleilighet i 10. etg. den var meget trang for 2 voksne personer.
Dag 2 fikk vi oppgradert til leilighet med 1 soverom i 12 etg. da fungerte dette leilighetshotellet meget bra for oss. Fin dagligvareforretning like ved og ellers fin beliggenhet til det meste.
Bare synd at de ikke hadde eget serveringssted og at WI-FI var meget dårlig oppe i etasjene.

Romtips: Er det flere enn 1 person, ville jeg gått for leilighet med soverom.
Dato for oppholdet: februar 2015
    • Rom
1  Takk, thor_wiik
Anmeldt 20. november 2014

Leilighetshotellet har en ypperlig beliggenhe tett på stranda. Hadde bedt om rom høyt opplysningene i etasjene og det var lurt. Mellom.hotellet og stranda går det en ganske trafikkert vei, så det kan være noe støy fra denne i lavere etasjer.
Rommet var rent og innbydende. Nøkternt og godt utstyrt. Veldig bra service med hensyn til skifte av handklær, såpe og sengetøy. Eneste minus var dårlig wifi på rommene. Rommet ble rengjort hver dag.
Ved ankomst sto det en flaske med drikkevann i kjøleskapet!
Vil du ha et godt sted å bo i Fuengirola, anbefales Stella Maris Apartamentos!

Dato for oppholdet: november 2014
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Renslighet
1  Takk, travelmann3
Anmeldt 4. september 2013

Hotellrommet vi fikk var i 11te etasje og utsikt mot stranden. Vi kom til hotellet ved midnatt og det var varmt, lykken var at det sto en flaske vann i kjøleskapet :) Hotellet har gode renholdsrutiner.
Rommet hadde AC og det trengs i August. Oppoholdet var vellykket og vi kommer gjerne igjen.

Romtips: Velg et rom mot havet og opp i høyden
Dato for oppholdet: august 2013
    • Sovekvalitet