“Velvære”

Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2022

Liker egentlig ikke å bli praia på gata, men vi var sultne, vi var tidlig ute, og slapp dermed det heftigste kjøret i jakten på det ledige bord. Å jada, det ble det riktige valget for en god middag den kvelden. Velkomstdråper før forretten, en utsøkt liten mellomrett før hovedmåltidet, og en gjeng servitører som følger deg opp gjennom hele seansen. Besøk dem, og føl deg tatt vare på, når du med glede drar kortet og det var verdt hver eneste euro. Pluss tips, selvfølgelig. God for øyelse!

Dato for besøk: august 2022
Takk, bengtk513

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk matopplevelse. Her er servitørene på tilbudssiden, og man blir fulgt opp igjennom hele måltidet. Hovedretten var utmerket! Denne plassen anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, AreRoe
Anmeldt 17. april 2022 via mobile enheter

Utrolig god service. Ansatte med fokus og kunnskaper rundt en god biff. Kjøttet var tilberedt riktig. Det var alltid en kelner i området om glasset trengte påfyll. Beste middagsopplevelse i fuengirola.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 309olee
Anmeldt 21. august 2019

Maten var nydelig, både fisken og kjøttet. Og alle ansatte hadde stort fokus på service, alltid oppmerksomme. Rikholdig vinkart.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 197nor
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat, hyggelige ansatte og fem drinker på huset. Vi var tre jenter som var der midt i uken. Behagelig ro, god mat og bra priser! Vi kjøpte en pakke med 3 retter til 14 euro, hvor alt smakte fantastisk. God service og vi skal tilbake i kveld! Det gleder vi oss til!!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, marensundee

Reisende som så på Vulcano Grill Steak House, så også på

Fuengirola, Costa del Sol

Har du vært i Vulcano Grill Steak House? Del dine erfaringer!